Pressroom Bex*communicatie

Schuberg Philis hoogste klanttevredenheid IT-outsourcing

Giarte Outsourcing Performance 2010: Schuberg Philis hoogste klanttevredenheidsscore voor vijfde achtereenvolgende jaar

Amsterdam, 08 Oktober 2010 /EZPress/ - Schuberg Philis heeft volgens het Giarte Outsourcing Performance Survey, de jaarlijkse benchmark van de Nederlandse outsourcingsector, voor het vijfde jaar op rij de hoogste klanttevredenheid in de markt. Ook heeft Schuberg Philis de hoogste aanbevelingsscore van de Nederlandse IT-outsourcingsector: al haar klanten zouden Schuberg Philis als outsourcingspartner aanbevelen bij andere organisaties. Dit is vandaag tijdens de Giarte Outsourcing Performance Day 2010 bekend gemaakt.

'Schuberg Philis wil luisteren naar iedere vorm van kritiek, hoe klein of latent ook, en daarvan leren. Dat is bijzonder in deze branche, waarin veel dienstverleners kritiek van klanten wegwuiven of afschuiven,' zegt Marco Gianotten, CEO van Giarte. 'Schuberg Philis is heel snel gegroeid en zeer succesvol, en de directie begrijpt dat kwaliteitsverlies dan een mogelijke valkuil is. Ze zijn daarom altijd scherp en doen wat met kritiek, hoe moeilijk dat soms ook is. Dat vertaalt zich in hoge klanttevredenheid én bekendheid: ze zijn weliswaar geen 'household name', maar op boardniveau weet men heel goed wat Schuberg Philis doet.'

Pim Berger, directeur van Schuberg Philis: 'De outsourcingmarkt is volwassen aan het worden: klanten weten steeds beter hoe ze het maximale kunnen halen uit hun outsourcingrelaties, waarbij het niet meer om de laagste kosten gaat, maar om de beste resultaten. Daarom is onze focus op bedrijfskritische outsourcing zo belangrijk: je kunt niet alles voor iedereen willen betekenen en tóch de beste resultaten halen voor je klanten. Onze vorm van outsourcing vereist dat je zeer nauw samenwerkt met de klant en alle betrokken partners. En dat je geen genoegen neemt met een zesje: je moet altijd willen gaan voor het maximaal haalbare. Voor 100%.'

Het Outsourcing Performance onderzoek 2010 is gebaseerd op beoordelingen van directeuren (algemeen, financieel en technisch) van Nederlandse top-500 bedrijven over hun aanbieders van outsourcingdiensten. Het onderzoek betreft 584 outsourcingcontracten met een totale waarde van ruim 15 miljard euro. Meer informatie over het rapport is te vinden op http://www.digitalboardroom.com/index.html?menu_id=18&content_id=579 en http://giarte.com/readonline/?publication=468.

Over Schuberg Philis
Schuberg Philis is een innovatieve private onderneming en belangrijke speler op het gebied van bedrijfskritische outsourcing. Het bedrijf richt zich binnen IT-outsourcing exclusief op applicatie-infrastructuren waar ondernemingen 24 uur per dag op moeten kunnen vertrouwen. Schuberg Philis garandeert klanten 100% functionele beschikbaarheid van de applicaties die op deze infrastructuren draaien.

Schuberg Philis voldoet aan de strengste standaarden voor risicomanagement en corporate governance, en kan tegelijkertijd snel inspelen op klantbehoeften.

Voor meer informatie, zie www.schubergphilis.com.

//einde bericht

Bron: Bex*communicatie

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: