Nieuw gezicht op achttiende editie woonbeurs

Raamsdonksveer, 23 Augustus 2010 /EZPress/ - Van zaterdag 25 september tot en met zondag 3 oktober presenteert Leen Bakker haar nieuwe collectie op de woonbeurs in de RAI in Amsterdam. Op de stand zijn vier woonstijlen te zien die verrassen op het gebied van ontwerp, kwaliteit en natuurlijk prijs. Het is de eerste keer dat Leen Bakker deelneemt aan de woonbeurs. Leen Bakker heeft 2 stands in hal 8 (Homehal), een woonstand nr. 031 en een tuinstand nr. 115.

Dat leuk en actueel wonen niet duur hoeft te zijn wil Leen Bakker de bezoekers van de Woonbeurs laten zien. Met trots presenteert de winkelketen de nieuwe collecties op het gebied van wonen, slapen, textiel, woonaccessoires & tuin voor het komende seizoen. Deze collecties zullen voor het eerst op de Woonbeurs te zien zijn. Met sfeervol ingerichte kamers laat het woonwarenhuis de breedte en de mogelijkheden van het assortiment laten zien. Daarnaast presenteert Leen Bakker een stijlvolle design collectie tegen een verrassend lage prijs. Elke dag zijn er op de stand interessante aanbiedingen op diverse trendy woonaccessoires die direct meegenomen kunnen worden door de bezoekers. Naast de grote woonstand (± 200 m2) is Leen Bakker ook met een tuinstand (50m2) vertegenwoordigd in dezelfde hal. Hier krijgt men een voorproefje van de tuincollectie voor het volgend seizoen. De tuinmeubelen en accessoires staan in hal 8, stand 115.

Actueel én betaalbaar
Bij Leen Bakker vind je een actueel assortiment voor een verrassend lage prijs. De collecties worden nauwkeurig samengesteld en continu op de markt afgestemd. De gespecialiseerde inkopers reizen de hele wereld af en kopen rechtstreeks in bij de bron en dat scheelt enorm in de prijs. Bij Leen Bakker is alles direct uit voorraad leverbaar. Een goede kwaliteit en goede service staan bij de winkelketen hoog in het vaandel. De klant krijgt uitgebreid en goed advies bij aanschaf van bijvoorbeeld gordijnen, vloeren, matrassen of meubelen. De 171 woonwarenhuizen zijn gevestigd in Nederland, België en Luxemburg.

Informatie woonbeurs
De woonbeurs vindt plaats van zaterdag 25 september tot en met zondag 3 oktober 2010 in de Amsterdam RAI. Openingstijden dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur. Donderdag 30 september en vrijdag 1 oktober is er een avondopening tot 22.00 uur. Maandag 27 september is de beurs gesloten in verband met een Vakdag. Entreekaarten zijn te koop voor €17.50 op www.woonbeurs.nl.

//Einde bericht

Bron: Greenorange

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: