Pressroom Bex*communicatie

Schuberg Philis rapporteert omzet van 35 miljoen euro

Nederlandse IT-outsourcing provider realiseert 15% omzetgroei en 10% netto winst

Schiphol-Rijk, 26 Juli 2010 /EZPress/ - Schuberg Philis, aanbieder van bedrijfskritische IT-outsourcingdiensten, heeft in 2009 een recordomzet van 35 miljoen euro gerealiseerd, een groei van 15% vergeleken met het jaar daarvoor. De netto winstmarge was 10%. Bovendien nam de waarde van alle lopende contracten (de gecontracteerde toekomstige omzet) toe tot 85,5 miljoen euro. Dit is een belangrijke graadmeter voor het succes van IT-dienstverleners.

Pim Berger, directeur Schuberg Philis: 'Deze cijfers zijn fantastisch, maar staan vooral voor de sterke relaties die we hebben met onze medewerkers, klanten en partners. Die zijn gebaseerd op vertrouwen, een diepgaand begrip van de behoeften van onze klanten en een bedrijfsbrede wil om verwachtingen te overtreffen. Dit vertaalt zich in zeer trouwe klanten, die ons zonder uitzondering inschakelen voor meer diensten dan ze oorspronkelijk bij ons afnamen.'

Schuberg Philis is een private Nederlandse onderneming die concurreert met gerenommeerde outsourcingproviders zoals Atos Origin, HP/EDS, KPN (voorheen GetronicsPinkRoccade) en IBM Global Services. Sinds haar oprichting in 1999 is Schuberg Philis ieder jaar organisch gegroeid, tot een onderneming met 130 medewerkers en klanten als Rabobank International, Eneco, ING, Deloitte Enterprise Risk Services, ABN AMRO, NUON/Vattenfall, LeasePlan en bol.com.

In 2009 werd Schuberg Philis uitgeroepen tot Deloitte Best Managed Company en was het finalist voor de Ernst & Young Entrepreneur of the Year award. Bovendien behaalde het bedrijf in 2009 voor het vierde jaar op rij de hoogste klanttevredenheidscore in Giarte's Outsourcing Performance Survey.

Berger vervolgt: 'Onze sterke en gestage groei laat zien dat focus werkt. Wij richten ons exclusief op IT-applicaties waar ondernemingen 24 uur per dag op moeten kunnen vertrouwen en garanderen 100% functionele beschikbaarheid van deze systemen. Om die garantie waar te kunnen maken, hebben wij een uniek servicemodel ontwikkeld. Hiermee bieden wij klanten een aanzienlijk hogere kwaliteit dienstverlening dan helaas nog steeds de norm is in de IT-branche.'

Omzet en netto winst
(In € 1.000) * 2009 * 2008
Total Revenues * 35.024 * 30.390
Net Profit * 3.673 * 3.911
Net Profit Margin * 10% * 13%

Balans
(In € 1.000) * 31-12-09 * 31-12-08
Tangible Fixed Assets * 13.198 * 14.058
Working Capital * 8.163 * 6.166
Debt * - * -
Equity * 21.503 * 20.366

----------------------
Over Schuberg Philis
Schuberg Philis is een private onderneming en belangrijke speler op het gebied van bedrijfskritische outsourcing. Het bedrijf richt zich exclusief op IT-applicaties waar ondernemingen 24 uur per dag op moeten kunnen vertrouwen. Schuberg Philis garandeert klanten 100% functionele beschikbaarheid van deze systemen.

Schuberg Philis voldoet aan de strengste standaarden voor risicomanagement en corporate governance, en kan tegelijkertijd snel inspelen op klantbehoeften.

Voor meer informatie, zie www.schubergphilis.com.

//Einde bericht

Bron: Bex*communicatie/Schubert Philis

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: