LeaseWeb stelt Vincent Steenhuis aan als Sales Manager

Haarlem, 20 Juli 2010 /EZPress/ - LeaseWeb, aanbieder van geavanceerde hostinginfrastructuur oplossingen, heeft Vincent Steenhuis (42) aangetrokken als Sales Manager. In deze functie is Vincent verantwoordelijk voor het aansturen van de afdeling sales, bestaande uit sales support medewerkers, account managers en business development managers. Ook zal hij nauw betrokken zijn bij product development. Hier ligt de nadruk vooral op de verdere ontwikkelingen van cloud- en IaaS-oplossingen. Daarnaast heeft Vincent zich met zijn team ten doel gesteld het marktaandeel van LeaseWeb in het enterprise segment verder te vergroten.

Vincent is zijn carrière gestart als business consultant bij Xs4All Internet B.V. De afgelopen jaren was hij actief als Business Developer bij Axians. Hier was hij specialist in netwerk-, storage-, virtualisatie- en cloud-infrastructuren. Bij Axians was Vincent onder andere betrokken bij de ontwikkeling van een strategisch plan voor de datacenter unit. Deze unit verkoopt de technologie om cloud-infrastructuren mogelijk te maken. Door deze ervaring is hij een veelgevraagd spreker over dit onderwerp. 'Met de ervaring van Vincent in de industrie en zijn kennis van cloud- en IaaS-oplossingen heeft hij de juiste kwaliteiten die wij als organisatie zoeken in een Sales Manager', aldus Ruud Mous, Commercial Director van LeaseWeb.

Vincent over zijn aanstelling: 'LeaseWeb maakt als organisatie een sterke groei door. Bij eerdere werkgevers heb ik zelf ervaren wat een bedrijf in die fase nodig heeft. Ik vind het een uitdaging om mijn marktkennis en ervaring in te zetten in een ondernemende organisatie als LeaseWeb. Er is steeds meer behoefte aan Self Provisioning en het on-demand leveren van IT-infrastructuren. LeaseWeb zal zich hier in de komende tijd nog meer op gaan focussen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat Leaseweb bekend staat om haar goede kwaliteit en service. Het geeft mij veel voldoening om te werken bij een bedrijf dat duidelijk in the winning mood is en mij de kans biedt om het klantenportofolio verder uit te breiden.'

//Einde bericht

Bron: Leaseweb

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: