IS Interned Services op zoek naar hét ICT Murphy Moment

Purmerend, 16 Juli 2010 /EZPress/ - Storingen in het VPN-netwerk, webservers down na een onverwacht groot aantal bezoekers in de webwinkel of een hacker dringt door tot het bedrijfsnetwerk door een lek in de firewall; dit zijn maar enkele voorbeelden van ICT-storingen, die grote gevolgen kunnen hebben. En iedereen weet: alles wat een keer fout kan gaan, gaat ooit een keer fout. IS Interned Services start vandaag met de actie 'Is uw organisatie 100% Murphy proof?'en gaat op zoek naar hét ICT Murphy Moment. Organisaties kunnen via de speciale website www.mijnmurphymoment.nl een korte beschrijving geven van hun ICT-storing en de gevolgen daarvan. Het Murphy Moment met de meeste stemmen wordt anoniem vertaald naar een radiocommercial op Radio 538 en de inzender wint een iPad. De actie loopt van 15 juli tot 1 september 2010.

IS Interned Services heeft gekozen voor het thema 'Murphy's Law: als iets fout kán gaan, gaat het ook fout en wel op het onhandigste moment'. In een recent gehouden onderzoek uitgevoerd door Bizz en IS Interned Services gaf 51% van de respondenten al aan dat als er op ICT-gebied iets fout gaat, dan gebeurt dat steevast op het meest ongelukkige moment. Daarnaast bevestigt 38% dat alles wat fout kan gaan op het gebied van ICT, ook ooit een keer fout gaat. Met de actie 'Is uw organisatie 100% Murphy proof?' houdt IS Interned Services organisaties scherp door ze bewust te maken van de risico's van ICT-storingen. Op www.mijnmurphymoment.nl kunnen geïnteresseerden een whitepaper downloaden met tips om Murphy te slim af te zijn. Hoewel geen enkel systeem 100% storingsvrij is te maken, kunnen organisaties nu al veel doen om de schade in geval van een mogelijk storing te beperken en zo snel mogelijk weer up & running te zijn. Zo maken steeds meer bedrijven, mede door de toegenomen complexiteit van ICT-infrastructuren, de keuze om delen van of zelfs hun complete infrastructuur uit te besteden.

Online en Radio 538 campagne
Radio 538, al sinds 2005 klant bij IS Interned Services, zendt de komende weken drie humoristische radiocommercials uit over situaties waarin een relatief kleine ICT-storing, enorm grote en hilarische gevolgen heeft. Luisteraars worden gevraagd op www.mijnmurphymoment.nl hun eigen ICT-storing met de gevolgen te beschrijven. Bezoekers van deze website kunnen vervolgens alle ingestuurde Murphy Momenten lezen en 'raten' met sterren. De inzender met het meest gewaardeerde verhaal wint een iPad. Dit moment zal ook worden vertaald naar een nieuwe Murphy radiocommercial op Radio 538. Via Twitter (twitter.com/murphymoment) wordt elke week een selectie van de best beschreven Murphy Momenten bekendgemaakt.

//Einde bericht

Bron: IS Interned Services B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: