Nieuwe Sales Manager bij Denit

Amsterdam, 29 Juni 2010 /EZPress/ - Managed hosting provider Denit heeft haar sales organisatie per mei jl. versterkt met de komst van Jelmer Bijlsma als nieuwe Sales Manager. Hij zal leiding geven aan de sales afdeling.

Jelmer is afkomstig van XS4ALL, waar hij ruim 8 jaar werkzaam is geweest, onder andere als Business Consultant Sales Zakelijke Markt.

De komst van Jelmer Bijlsma past in de strategie van Denit om geavanceerde technologie voor iedereen beschikbaar te stellen die rekent op zijn online bereikbaarheid. Daarbij hoort naast het in huis hebben van hoogopgeleid en gekwalificeerd personeel ook een sterke en service gerichte sales organisatie welke de klant kan adviseren over de juiste hostingoplossingen.

Edwin Cornelissens, mede-oprichter en directeur van Denit Hosting Solutions: 'Denit heeft sterke groeiambities in de grootzakelijke markt. Daar hoort een sterke en ervaren Sales Manager bij. Jelmer voldoet aan dat profiel. Hij zal op korte termijn het sales team verder gaan versterken'.


//Einde bericht

Bron: Denit Hosting Solutions

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: