Tien jaar MAC3³PARK Businesscenters in Flevoland een succesverhaal

15 gebouwen, 5 locaties, 120 huurders met 1850 medewerkers

Lelystad, 26 Juni 2007 /EZPress/ - MAC³PARK Businesscenters, de grootste aanbieder van bedrijfsvastgoed in Flevoland, bestaat tien jaar. Op 7 september wordt dat groots gevierd. Dan gaat tevens de eerste paal de grond in van de derde toren van het businesscenter op bedrijventerrein Larserpoort aan de A6 te Lelystad.

Miljoenen investering

'MAC3' zoals het onder veel Flevolanders bekend staat, verhuurt op 5 bedrijventerreinen in Emmeloord, Dronten, Lelystad en Almere bedrijfsruimte aan zo'n honderdtwintig ondernemers te tezamen 1850 medewerkers in dienst hebben. De organisatie gaat hard richting de 100.000 m2 vastgoed in Flevoland en investeert in 2007 en 2008 daarvoor 15-20 miljoen euro.

Gedurfd

'Het bedrijf is een succesverhaal van gedurfd ondernemerschap en we zijn nog lang niet klaar', zegt een opgetogen manager Peter Broer van MAC3PARK Businesscenters. Hij vervolgt: 'Ook na tien jaar groeit MAC3PARK versneld verder. En dat gaan we op vrijdag 7 september 2007 samen met huurders, medewerkers en genodigden op grootste wijze vieren.' De viering op 7 september a.s. markeert tevens een nieuwe mijlpaal in de groei van de onderneming. Die dag zal namelijk de eerste paal voor de bouw van de derde grote toren op het Businesscenter aan de Pascallaan worden geslagen. De eerste en tweede toren (elk zeven verdiepingen) werden in 2003 gebouwd en vormen langs de A-6 tussen Amsterdam en Groningen de hoogste bebouwing. In de nieuwe toren worden de zeven IVIO-Groep ondernemingen, die al ruimte aan de Pascallaan huren, gehuisvest. Achter de torens is er nog een groot complex met diverse hallen en kleinere kantoortorens. Waarvan een complex nog wordt gerealiseerd in 2008.

Heldere visie

Peter Broer zegt: 'Sinds mijn komst naar MAC3PARK in 2003 heb ik het vastgoedbezit snel zien toenemen. MAC³PARK Businesscenters heeft een heldere en doeltreffende visie: altijd de juiste ruimte en faciliteiten bieden aan ondernemingen. Of het nu gaat om een startende ondernemer met behoefte aan een kleine kantoorruimte of een ondernemer met een vraag naar opslagruimte, een ruimte voor een logistieke onderneming, een ict-bedrijf, een laboratoriumbedrijf of een agri-business georiënteerde onderneming. Bij MAC³PARK kunnen we aan al deze wensen tegemoet komen.'

Plannen

De kernactiviteiten van MAC3PARK zijn de transformatie en waardevermeerdering van bestaande panden en nieuwbouw. MAC³PARK Businesscenters omvat thans 18 representatieve panden op diverse gunstige locaties. MAC3PARK is onderverdeeld in themacentra voor starters, logistiek, agri-business, kennis en ict en life science centers. Ook bijzonder: alle locaties zijn volledig of deels gefaciliteerd, ondernemers kunnen dus alle denkbare diensten van MAC3PARK afnemen. Voor 2007-2010 staan nog meer plannen op stapel, zoals 10.000 m2 nieuwbouw op bedrijvenpark Oostervaart in Lelystad, de bouw van kantoorvilla's in Dronten, uitbreiding van het aantal eigen woningen voor de huisvesting van personeel en een forse groei in Almere.


Over MAC3PARK
MAC³PARK Businesscenters, met hoofdkantoor in Lelystad, bestaat sinds 1997 en biedt bedrijven en instellingen een bedrijfsomgeving waarbinnen de dienstverlening en faciliteiten geregeld zijn. Daarmee onderscheid MAC³PARK zich als een zakenpartner die ondernemers de mogelijkheden tot groei biedt.

De businesscenters van MAC³PARK zijn in alle grote gemeenten van Flevoland te vinden: Almere, Lelystad, Emmeloord en Dronten. De businesscenters liggen op goed bereikbare (zicht)locaties en hebben een thematische invulling, zoals: Starters; Life Sciences; Agri-business; Logistiek en Kennis & ICT.

Bron: MAC3PARK

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution. www.ezpress.eu





EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: