Exact Online biedt ondersteuning voor Safari en Firefox

Delft, 25 September 2009 /EZPress/ - De nieuwste release van Exact Online, het online boekhoudprogramma van Exact Software ('Exact'), biedt ondersteuning voor verschillende browsers voor de eindgebruiker. Naast Microsoft Internet Explorer worden met ingang van 20 september 2009 ook de webbrowsers Safari en Firefox ondersteund. Hiermee heeft de gebruiker van Exact Online de keuzevrijheid te bepalen onder welke browser de boekhoudoplossing wordt gebruikt.

In de afgelopen jaren is wereldwijd, maar ook in Nederland, het gebruik van diverse webbrowsers zoals Safari en Firefox sterk gestegen. Doordat Exact Online nu ook via deze browsers gebruikt kan worden, speelt Exact in op deze trend in de markt. Met de nieuwe release van Exact Online is de online boekhoudoplossing tevens beschikbaar voor Apple Mac gebruikers.

Frank de Vos, Manager Exact Online: 'De wens van de klant is een van de belangrijke drijfveren van Exact. Nu een duidelijke toename te zien is in het gebruik van diverse browsers in de kleinzakelijke markt en de vraag naar applicaties voor deze browsers is gestegen, is besloten Exact Online aan te passen.'

Over Exact Software
Exact Software werd in 1984 opgericht en is een internationaal vooraanstaande producent van zakelijke software. Naast traditionele, geïntegreerde oplossingen voor enterprise resource planning (ERP) ontwikkelt Exact Software daaraan gerelateerde oplossingen voor onder andere human resource management (HRM), customer relationship management (CRM), corporate performance management (CPM), project management en elektronische workflow.

Exact Software heeft zijn hoofdkantoor in Delft en onderhoudt daarnaast een netwerk van vestigingen in Europa, het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Australië en Afrika. Met ongeveer 2.400 medewerkers, vestigingen in ruim 40 landen en oplossingen die beschikbaar zijn in 40 talen bedient Exact Software momenteel klanten in meer dan 125 landen. In 2008 bedroeg de omzet € 261.0 miljoen. Sinds juni 1999 is Exact Holding NV genoteerd aan NYSE Euronext Amsterdam.

//Einde bericht

Bron: Exact Online

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: