Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

AutoSlaap Trein komende zomer ook op dinsdag

Extra treinen naar Livorno, Italië

Delft, 21 Januari 2009 /EZPress/ - Op 5 juni is het weer zover. De AutoSlaap Treinen van Euro-Express Treincharter (EETC) naar Bologna in Italië en Avignon in Frankrijk zullen vanaf die datum iedere vrijdag vanaf station Den Bosch vertrekken. Ook Livorno staat komende zomer weer op het programma van EETC. Naast de 'bekende' vrijdag zal de trein naar Livorno gedurende het hoogseizoen ook rijden op dinsdag.

De AutoSlaap Treinen rijden tot en met 5 september wekelijks naar en van het zuiden

Relaxt op vakantie
De AutoSlaap Trein blijkt ieder seizoen weer meer reizigers te trekken. Vooral de vele files op weg naar het zuiden en de verkeersproblemen rond de grote steden lijken ervoor te zorgen dat ook dit jaar weer veel vakantieganger voor de trein kiezen. Natuurlijk spelen ook de brandstof-, tol- en overnachtingskosten een rol van betekenis bij de afweging om voor de trein te keizen. Een steeds belangrijker reden lijkt het milieu te zijn; de trein is immers ook nog eens milieuvriendelijk. .Zodoende werkt Euro-Express Treincharter mee aan een beter milieu, want meer vakantiegangers uit de auto in de trein reduceert immers de CO2 uitstoot.

Extra treinen naar Livorno
'Vanwege de grote belangstelling voor slaaptreinen naar Livorno in het afgelopen zomerseizoen, hebben we komende zomer extra treinen op deze bestemming ingezet', zegt Leo Weeber, directeur van Euro-Express Treincharter. In het hoogseizoen kunnen reizigers iedere vrijdag en dinsdag met de AutoSlaap Trein naar Livorno. Vanuit Livorno is de oversteek naar bijvoorbeeld Corsica of Sardinië nog slechts enkele kilometers.

'We beschikken over compleet vervoer naar de zon', zegt Leo Weeber. 'Ons serviceniveau is hoog. De vakantiegangers willen immers al in de trein aan hun vakantie beginnen. Tijdens de reis hebben wij daarom per rijtuig een steward, die de reizigers de hele reis begeleidt en in de watten legt zodat iedereen uitgerust aan z'n vakantie kan beginnen. Net als in voorgaande jaren serveren we weer een warme maaltijd in de coupés, daarnaast kan de reiziger ervoor kiezen om te dineren in het restaurant rijtuig. Uiteraard is ook aan de kinderen gedacht met een speciaal kindermenu', aldus Weeber.

Voor nadere informatie: www.autoslaaptrein.nl


//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: