Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

Volop sneeuwtreinen vanaf 19 december

Extra treinen ingezet tijdens Voorjaarsvakantie

Delft, 08 December 2008 /EZPress/ - De Ski-Trein en de Alpen Expres van Euro-Express Treincharter (EETC) uit Delft vertrekken op vrijdag 19 december weer vol met de eerste enthousiaste wintersporters van het seizoen naar de sneeuwgebieden in de Alpenlanden.

Iedere vrijdag
Ook dit jaar luiden de sneeuwtreinen van EETC het wintersportseizoen in wanneer op vrijdag 19 december wintersporters naar de populaire sneeuwgebieden in Oostenrijk en Italië vertrekken om daar de Kerstvakantie te vieren. Vanaf Utrecht Centraal vertrekken vanaf die datum iedere vrijdag de comfortabele Alpen Expres en de populaire Ski-Trein naar de sneeuwbestemmingen.

Oud en Nieuw in de sneeuw
Ondanks de perikelen van de kredietcrisis, gaat het goed met de boekingen voor de wintertreinen van EETC. 'Onze treinen lopen nu aardig vol. Voor mensen die graag het nieuwe jaar inluiden in de bergen hebben we eigenlijk alleen nog plaatsen vrij op de Alpen Expres op 2e Kerstdag', zegt Kim Steijling van EETC. 'Ook in januari hebben we nog enkele plaatsen vrij in de comfortabele coupés van de Alpen Expres. Onze Ski-Treinen zijn zo goed als volgeboekt', aldus Steijling.

Extra treinen
Wegens de grote vraag worden op 13 en 20 februari extra treinen ingezet. 'We merken dat veel mensen in de korte Voorjaarvakantie de voorkeur geven aan de trein boven reizen met eigen vervoer. Ze hebben geen zin in de urenlange filestress en gladde wegen', zegt Steijling. 'Lekker slapend richting de wintersportbestemming en zaterdagochtend direct op de ski's is wat veel mensen trekt. Bovendien kan men op de dag van vertrek nog blijven skiën.'

Feestend naar de sneeuw
De Alpen Expres en De Ski-Trein rijden deze winter wekelijks van 19 december tot en met
13 maart naar bestemmingen in Oostenrijk en Italië. De wekelijkse Ski-Trein Disco is in de dienstregeling opgenomen van 9 januari tot en met 13 maart. Deze trein is vooral gericht op jongeren, die vrolijk feestend hun wintersportvakantie al in Utrecht beginnen.

Voor meer informatie: www.alpenexpres.nl, www.skitrein.nl

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: