Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

De Ski-Trein en Alpen Expres blijven populair

Delft, 20 Oktober 2008 /EZPress/ - De wintersporttreinen De Ski-Trein en Alpen Expres blijven aan populariteit winnen. Ook komend seizoen zullen de beide treinen van Euro-Express Treincharter (EETC) uit Delft weer iedere vrijdagavond vanaf Utrecht Centraal afreizen naar de Alpenlanden.

Meer boekingen
Het wintersportseizoen begint dit jaar op vrijdag 19 december. Dan vertrekken de eerste wintertreinen naar de sneeuwgebieden in Oostenrijk en Italië. Ten opzichte van het winterseizoen 2006/2007 zijn er nu al aanmerkelijk meer reserveringen. 'Het loopt aardig vol', zegt Kim Steijling van EETC verheugd. 'Ook voor de komende winter zijn er weer meer boekingen dan in het vorig seizoen. In de hoogseizoenweken worden de plaatsen zelfs schaars. Wie dus relaxt met de trein naar de sneeuw wil, moet zijn reservering niet te lang uitstellen.'

Verruimde openingstijden
Mede door de verruimde openingstijden van het kantoor in Delft hebben meer toeristen gekozen voor vervoer per Ski-Trein of Alpen Expres. 'Wij merken een flinke belangstelling voor de telefonische informatie- en boekingsmogelijkheid op zaterdag. Het bleek een goede beslissing', meldt Steijling. De beide websites zijn eveneens aangepast om het toenemende aantal reserveringen via het internet soepel te laten verlopen.

Voor meer informatie: www.skitrein.nl, www.alpenexpres.nl

//einde bericht




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: