Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

Euro-Express Treincharter ook op zaterdag bereikbaar

Delft, 26 September 2008 /EZPress/ - Euro-Express Treincharter uit Delft, exploitant van de AutoSlaap Trein, De Ski-Trein en de Alpen Expres, biedt met ingang van heden nog meer service.

Extra service
Al jarenlang is Euro-Express Treincharter (EETC) actief met het aanbieden van vakantiereizen per nachttrein. Zowel de zomerse AutoSlaap Trein naar Bologna en Livorno in Italië en Avignon in Frankrijk, als de wintertreinen de Alpen Expres naar Italië en Oostenrijk en De Ski-Trein naar Oostenrijk zijn zeer populair bij de Nederlandse vakantieganger.

Informatie en reserveringen kunnen bij de reguliere reisbureaus worden geregeld, maar ook via de website van EETC of per telefoon op werkdagen. Met ingang 27 september biedt EETC ook de mogelijkheid om op zaterdag telefonisch informatie te vragen of te reserveren. Van 10.00 tot 16.00 uur zullen er medewerkers van het bedrijf bereikbaar zijn om geïnteresseerden en reisbureaus te woord te staan. 'Aangezien veel mensen aangewezen zijn op het weekend voor het informeren naar reisgegevens en het reserveren van reizen, willen we deze extra service bieden voor onze klanten en voor mensen die graag meer willen weten over onze producten', aldus Kim Steijling, Supervisor Sales bij Euro-Express Treincharter.

Voor meer informatie: www.alpenexpres.nl of www.skitrein.nl . Tel 015-213 36 36.

//einde bericht




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: