Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

Euro-Express Treincharter aanwezig op Bienvenue en France

Vakantie 2009 boeken tijdens de beurs voor 2008 prijzen

Delft, 02 September 2008 /EZPress/ - Ook dit jaar zal Euro-Express-Treincharter, met zomertreinen AutoSlaap Trein, aanwezig zijn in Utrecht tijdens de Bienvenue en France beurs die op 6 en 7 september in de Jaarbeurs te Utrecht wordt gehouden.

Op 6 en 7 september in Jaarbeurs te Utrecht "


Beurskorting
Tijdens de Bienvenue en France beurs, die volgens de organisatie de meest bruisende ooit zal worden, krijgen bezoekers een keur aan Franse noviteiten te zien die het hart van de echte Francofiel sneller doet kloppen. Er zal van alles te doen zijn: demonstraties, workshops, lezingen, kijk- en doe activiteiten, muziek, cultuur en vanzelfsprekend de beroemde Franse gastronomie.

Ook Euro-Express-Treincharter (EETC) uit Delft zal aanwezig zijn met de legendarische AutoSlaap Trein. Bezoekers aan de beurs kunnen tijdens de beurs hun treinreis naar Avignon, Bologna of Livorno voor 2009 alvast reserveren. Bezoekers van de beurs wordt een aantrekkelijke vroegboekkorting aangeboden.

Laatste weekend
Komend weekend is het overigens het laatste weekend van het seizoen dat de AutoSlaap Trein heen en weer rijdt naar de Franse en Italiaanse bestemmingen. 'Het was een bijzonder druk seizoen voor ons', zegt Kim Steijling van EETC, 'velen zijn de grote drukte op de vooral de Franse snelwegen zat. Onder hen groeit de populariteit van onze AutoSlaap Trein aanzienlijk. Bovendien merken wij dat Nederlanders steeds meer bewust kiezen voor kiezen voor milieuvriendelijk en vooral veilig reizen met de trein'.

//einde bericht




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: