Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

Boeken wintersporttreinen begonnen

Delft, 05 September 2008 /EZPress/ - Het zomerseizoen is nog niet eens voorbij, maar het is nu al mogelijk om een plaats op de wintertreinen van Euro-Express-Treincharter (EETC) voor het komende winterseizoen te reserveren.

Zowel voor de Alpen Expres als De Ski-Trein en De Ski-Trein Disco kan men al reserveren (voorboekingen) via de ANVR reisbureaus. Reizigers kunnen op www.alpenexpres.nl of www.skitrein.nl alle informatie vinden over de wintertreinen en daar ook rechtstreeks via het internet boeken. Er is keuze uit vele bestemmingen binnen Oostenrijk en Italië.

Luxe of swingend
Het komende winterseizoen doen de wintertreinen van Euro-Express-Treincharter B.V. (EETC) uit Delft wekelijks weer vele bestemmingen in Oostenrijk en Italië aan.
De verwachting is dat veel wintersporters weer zullen kiezen voor vervoer naar de sneeuw met de Alpen Expres, waarmee men comfortabel de ski-vakantie begint. Maar ook de minder luxueuze, maar verzorgde Ski-Trein is een goede manier om relaxed naar de sneeuw te reizen. De onder jongeren populaire Ski-Trein Disco is ook komend wintersportseizoen in de dienstregeling opgenomen. Als vanouds kunnen jongeren met De Ski-Trein Disco hun skivakantie ook dit wintersportseizoen al swingend en feestend in Utrecht beginnen!

Via ANVR-reisbureaus of online: "


Ontlopen ellenlange files
'Voor veel mensen zal de drukte op de wegen, de kans op ellenlange files en gevaarlijk gladde wegen een rol spelen bij hun beslissing om voor de trein te kiezen', zegt Kim Steijling, Supervisor Sales bij EETC. 'Ons concept van een leuke, comfortabele en vooral veilige manier van reizen spreekt een groeiende groep wintersporters aan. Naast comfort en veiligheid zijn zaken als stijgende brandstofprijzen, vignetten en de CO2 uitstoot dikwijls doorslaggevende argumenten om voor de producten van Euro-Express-Treincharter te kiezen. Naast de hoge kosten van het autogebruik, vormen de onvoorspelbare weersomstandigheden tijdens de reis nog steeds een struikelblok voor veel wintersporters.'

Al vanaf 19 december
Vanaf 19 december tot half maart vertrekken De Ski-Trein en de Alpen Expres weer richting de Alpen. De eerste Ski-Trein Disco zal op vrijdag 9 januari 2009 vertrekken.
Een retourticket met De Ski-Trein en De Ski-Trein Disco is al vanaf 59 euro te boeken en vanaf 89 euro kan men met de Alpen Expres afreizen naar één van de vele favoriete wintersportbestemmingen in Oostenrijk of Italië.

Voor meer informatie:
www.alpenexpres.nl

www.skitrein.nl


//einde bericht





EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: