Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

Veel vakantiefiles verwacht op Duitse autosnelwegen

Euro-Express Treincharter zet extra sneeuwtreinen in

Delft, 13 Februari 2008 /EZPress/ - Euro-Express Treincharter (EETC) houdt er rekening mee dat de komende voorjaarsvakantie veel wintersporters hun auto thuis laten nu de ANWB waarschuwt voor ernstige filevertraging op vooral de Duitse en Oostenrijkse snelwegen. EETC zet daarom extra materieel in op de bestemmingen van De Ski-Trein en de Alpen Expres.

Met de sneeuwtreinen geen vertraging
Al jaren neemt het gebruik van de EETC-sneeuwtreinen toe. Ook dit jaar hebben weer veel wintersporters gekozen om met de Alpen Expres of De Ski-Trein naar hun wintersportbestemming in de Alpen te reizen. De treinen, die iedere vrijdagavond vertrekken vanaf station Utrecht, hebben geen last van files en zullen ook aanstaande zaterdagochtend volgens planning de diverse bestemmingen in Oostenrijk, Zwitserland en Italië bereiken.

Extra treinen
'Wegens de verwachte filechaos verwachten wij veel last-minute boekingen voor één van onze treinen', zegt Ed Smit, Salesmanager van EETC. 'Om zo min mogelijk mensen teleur te hoeven stellen zetten we daarom extra wagons in. Daardoor zijn er de komende weekeinden voldoende plaatsen beschikbaar in zowel De Ski-Trein, de Alpen Expres als De Ski-Trein Disco'.

Voor meer informatie: www.skitrein.nl, www.alpenexpres.nl





EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: