Pressroom Vrijensociaal

Vrij en Sociaal Nederland gaat door als nummer 33 voor Tweede Kamer verkiezing

Foto:
Vrij en Sociaal

Assen, 05 Februari 2021 /EZPress/ - Vrij en Sociaal Nederland doet mee aan de komende Tweede Kamer-verkiezingen. De KiesRaad heeft vandaag wel onverwacht uitspraak gedaan over twee ingediende lijsten. Te weten, de officiele lijst van Vrij en Sociaal Nederland (VSN) en een van voormalig VSN-voorzitster mevrouw Zeven. Naast de lijst ingeleverd door VSN-partijleider de heer Filippini is er door mevrouw Zeven een blanco lijst met kandidaat Willem Engel ingediend bij de KiesRaad.

Vrij en Sociaal Nederland heeft bezwaar bij de KiesRaad aangetekend tegen de acceptatie door de KiesRaad van genoemde blanco lijst. Mevrouw Zeven heeft namelijk onterecht gebruikgemaakt van ondersteuningsverklaringen en kandidatennamen van Vrij en Sociaal Nederland. Vrij en Sociaal Nederland kan daardoor in een groot aantal kiesdistricten vooralsnog niet meedoen.

Het bestuur van Vrij en Sociaal Nederland heeft er het volste vertrouwen in dat haar bezwaar ingediend bij de KiesRaad gehoor krijgt.

Vrij en Sociaal Nederland zal zodoende in alle kiesdistricten kunnen meedoen aan de Tweede Kamer verkiezingen op 17 maart 2021. Samen met een 10-tal zeer gekwalificeerde kandidaten op de kieslijst.

//Einde bericht

Bron: Vrij en Sociaal

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution www.ezpress.eu

Links:
Vrij en Sociaal Nederland VSN

Contactinformatie
VSN Pers
T: 0628487085
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: