Pressroom De Kunstcollegas BV

Landelijk Atelierweekend op 5 en 6 september

Heel veel kunst en kijkje achter de schermen

Raamsdonksveer, 02 September 2020 /EZPress/ - Tijdens de zomer-editie van het Landelijk Atelierweekend op 5 en 6 september stellen beeldend kunstenaars in heel Nederland hun atelier open voor het publiek. Belangstellenden krijgen zo een kijkje achter de schermen bij het creëren van kunstwerken. Ook worden extra activiteiten georganiseerd zoals workshops, exposities en demonstraties. Ook in uw regio.

Ruim 150 ateliers zijn open "


Atelierroutes en open atelierdagen worden vaak lokaal georganiseerd, maar dit evenement is landelijk. Tijdens dit weekend zijn in heel Nederland meer dan 150 ateliers te bezoeken. Bijna alle disciplines zijn vertegenwoordigd: schilders, beeldhouwers, keramisten, glasblazers, fotografen, textiel kunstenaars en nog veel meer.

Op Landelijkatelierweekend.nl staat een overzicht van alle deelnemende locaties die tijdens het Landelijk Atelierweekend te bezoeken zijn, evenals meer informatie over de extra activiteiten die worden georganiseerd.

Dit evenement wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd door Stichting Kunstweek en het is inmiddels uitgegroeid tot het grootste atelierweekend van Nederland.

/®/einde bericht

Bron: De Kunstcollega`s

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V.
www.ezpress.eu.

Links:
Landelijk Atelierweekend
Stichting Kunstweek

Contactinformatie
Stichting Kunstweek
E: klik hier



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: