Pressroom De Kunstcollegas BV

Steun dit mooie initiatief

Foto:
Jack Spijkerman en cameraman Almicheal Fraay

Street Art of the Year 2020

Raamsdonksveer, 12 Augustus 2020 /EZPress/ - Street Art maakt van elke stad een openlucht museum. Tijd voor (h)erkenning van de vele kunstenaars die onze steden mooier maken. Dus tijd voor een internationale verkiezing Street Art of the Year 2020. Een broodnodig initiatief in een zwaar getroffen sector. Dankzij de vele lockdowns en het reisverbod is 80% van alle opdrachten komen te vervallen. Tijd voor actie, vindt Stichting Kunstweek, die zich belangeloos inzet voor kunstenaars.

Tijd voor (h)erkenning van de vele kunstenaars die onze steden mooier maken "


De wedstrijd
Kunstenaars kunnen tot 31 oktober hun werk uploaden op de site www.streetartoftheyear.com en een zeer gerenommeerde jury beoordeelt in november alle inzendingen. Ook u kunt in november uw stem uitbrengen en zo de publiekswinnaar bepalen. Zo worden de vele bijzondere, treffende of humoristische werken en hun makers onder de aandacht van tienduizenden mensen gebracht en krijgen ze de (h)erkenning die ze verdienen.

Crowdfunding
Hulp om deze wedstrijd te organiseren is ook voor Stichting Kunstweek keihard nodig. Samen met Jack Spijkerman, één van de ambassadeurs van de stichting werd een mooi en wervend promotiefilmpje gemaakt voor op www.voordekunst.nl.
Draag je Street Art en de makers een warm hart toe? Ga dan naar voordekunst.nl en steun de actie: Steun Street Art en de makers.

//einde bericht

Bron: De Kunstcollegas B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu.

Links:
De wedstrijd
voordekunst.nl
Crowdfunding
Stichting Kunstweek

Contactinformatie
Stichting Kunstweek
T: 0162580909
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: