Pressroom ICTroom Company

ICTroom opent vestiging in Frankrijk

Verdere Europese uitbreiding met de opening van een kantoor in Frankrijk

Amsterdam / Parijs, 05 November 2018 /EZPress/ - Als onderdeel van het doorlopende initiatief van het bedrijf om high-end datacenteroplossingen in heel Europa te leveren, heeft ICTroom vandaag de opening aangekondigd van een nieuw kantoor in Frankrijk. Na de succesvolle installatie van kantoren in München, Brussel en Frankfurt, opent het pan-Europese datacenterbedrijf deze maand een kantoor in Parijs.

Uitbreiding van de zakelijke aanwezigheid van ICTroom in Europa "


ICTroom, van oorsprong een Nederlandse datacenter-expert met het hoofdkantoor in Amsterdam, ziet dit als een logische volgende stap in de groeistrategie om aanwezig te zijn in de belangrijkste West-Europese datacentermarkten.

Franck Volko, met een sterke achtergrond in de branche en recent nog actief als Global Data Center Strategic Marketing Manager voor FläktGroup, is benoemd tot Manager Director Frankrijk voor ICTroom.

Frank Brand, Managing Director ICTroom Group: `Het opzetten van een speciaal regionaal team in Frankrijk is een natuurlijke volgende stap om onze zakelijke aanwezigheid in Europa uit te breiden en ervoor te zorgen dat we een efficiënte en effectieve manier hebben om onze oplossingen voor onze klanten op het Europese vasteland te implementeren`.

Franck Volko, Managing Director ICTroom Frankrijk: `Het is een belangrijke stap voor het bedrijf om alle aanwezige specifieke kennis en expertise beschikbaar te stellen voor de Franse markt. Naast de traditionele capaciteitsvraag van bedrijven en serviceproviders, zien we ook in Frankrijk een nieuwe behoefte van IoT en Edge-oplossingen en zullen we ons daarom vooral richten op het versnellen van de levering van ons Edge-datacenterportfolio `

Over ICTroom
ICTroom ontwerpt, bouwt, exploiteert en onderhoudt zeer betrouwbare datacenters en computerruimtes. Met een passie voor datacenters, onderscheidt ICTroom zich door het samenbrengen van IT-capaciteit met de onderliggende business case van een cliënt, nu en in de toekomst. ICTroom heeft haar hoofdkantoor in Nederland met kantoren in België en Duitsland. Haar klanten zijn nationale en internationale bedrijven, cloud serviceproviders, overheden en IT-dienstverleners. Sinds 2001 heeft ICTroom 250 datacenters en computerruimtes gerealiseerd in de Benelux en in andere delen van Europa en Afrika, met een IT capaciteit variërend van 50 kW tot 10 MW. Schaalbaarheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn integrale onderdelen van de infrastructurele oplossingen van ICTroom; die variëren van de turn-key levering van multi-megawatt modulaire datacenters tot het installeren van serverracks, gestructureerde bekabeling en onderhoud en beheer. ICTroom’s deskundigheid in het ontwerp van complexe infrastructuren, samen met het gebruik van de ‘best-of-breed’ componenten van toonaangevende fabrikanten, zorgt voor topkwaliteit datacenter prestaties en betrouwbaarheid.

//Einde bericht

Bron: ICTroom

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution BV www.ezpress.eu

Links:
Website ICTroom

Contactinformatie
ICTroom Marketing & Communicatie
T: +31 20 820 3000
E: klik hier



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: