Pressroom Max Property Group

Nederlands Blockchain bedrijf begeeft zich op Aziatische markt

Foto:
Dominium

Dominium kondigt strategisch partnerschap aan met China Blockchain-partners met het doel om de Aziatische blockchain-markt te penetreren

Rotterdam , 24 Oktober 2018 /EZPress/ - Dominium, een in Rotterdam geregistreerd bedrijf, bouwt `s werelds eerste wereldwijde vastgoedplatform op de blockchain, waar naast de verkoop van onroerend goed activa, verhuur en beheer van activa worden geplaatst om een meertalige, internationale vastgoedmarkt te creëren. De voordelen van blockchain-technologie worden toegepast in de vele functionaliteiten van Dominium, van het registreren van een huurcontract tot het leveren van gereguleerde financiële documenten. China Blockchain Partners (CPB), gevestigd in Shanghai, levert diensten aan toonaangevende Chinese blockchain-projecten en aan EU-bedrijven die zich richten op Aziatische markten. CBP heeft sterke relaties met toonaangevende bedrijven en veel ervaring in de blockchain-ruimte.

Dominium en China Blockchain Partners (CBP) tekenen samenwerkingsovereenkomst om de Chinese markt te veroveren  "


`We zullen ons uitgebreide netwerk gebruiken om Dominium bij te staan in haar doelen voor fondsenwerving en om partners te vinden die waarde toevoegen voor het gebruik van haar platform`, zegt Robert van Aert, mede-oprichter van CBP.

Dominium is momenteel in het bezit van een ITO en hoopt dat de samenwerking met het CBP voet aan de grond zal krijgen in de Aziatische markt voor de acceptatie van het platform, dat bijna 50.000 wereldwijde gebruikers heeft aangetrokken tijdens de eerste paar maanden dat het actief was.

`Nu China het meest bevolkte land ter wereld is, is de introductie van een wereldwijd vastgoedplatform een logische stap. In deze snelgroeiende markt willen we ons bereik vergroten voor het wereldwijd digitaliseren van de traditionele vastgoedsector. Daarom hebben we een partnerschap getekend met een waardevolle speler in het Chinese blockchain-veld`, zegt Managing Director Mark Lloyd.

Ondanks beperkingen op cryptocurrency en ICO`s in China, blijft het een van de toonaangevende locaties voor de ontwikkeling en acceptatie van blockchaintechnologie. Alleen al in Hangzhou (de thuisbasis van Alibaba Group Holdings) was $ 1,6 miljard USD vastgelegd om te investeren in blockchain-bedrijven, met bijna een derde van het geld dat afkomstig was van de Chinese overheid.

`CBP heeft veel kennis van het potentieel van Europese blockchain-projecten op de Chinese markt. Dit stelt hen in staat om ons te matchen met de juiste partners en investeerders. Ze zijn absoluut gepassioneerd over blockchain- en internettechnologieën. Daarom hebben we voor CBP gekozen als onze partner voor het versterken van de aanwezigheid van Dominium op de Chinese markt`, voegt Dominium`s marketingadviseur Gudo Thijssen toe.

Over Dominium
Dominium streeft ernaar de traditionele vastgoedsector te veranderen door gebruik te maken van blockchain-technologie ten voordele van zijn gebruikers. De tokenisatie van activa, digitale registratie van contracten, transacties en handel en de standaardisatie van gereguleerde financiële documenten zijn allemaal kenmerken van het Dominium-platform. Waar andere blockchain-technologieën gericht zijn op een van de aspecten van de vastgoedmarkt tegelijkertijd, biedt Dominium als eerste een `alles-in-één` oplossing voor vastgoedtransacties met de vele voordelen van blockchain-technologie.

Over CBP
CBP is een organisatie die samenwerking en intersectie tussen Blockchain-projecten in Europa en China mogelijk maakt. Als experts op het gebied van wettelijke compliance, marketing, communicatie en bedrijfsontwikkeling in China hebben zij projecten en organisaties zoals NEO en Vechain helpen uitbreiden tussen de Europese en Chinese crypto- en Blockchain-markten.

//Einde bericht

Bron: Dominium

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribiution BV www.ezpress.eu


Volg Max Property Group

Contactinformatie
Esther Dekker
T: 6290656760
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: