Pressroom Prestashop

PrestaShop kondigt plannen aan

Uitbreiding in heel Europa en aanstelling Country Manager Benelux

Parijs - Miami, 18 Juli 2014 /EZPress/ - PrestaShop kondigt plannen aan voor uitbreiding in heel Europa

Een nieuwe Country Manager werd ingehuurd voor de regio Benelux. Werving is aan de gang voor nieuwe Country Managers in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Polen en Rusland.

Parijs, 17 juli 2014 - PrestaShop, de marktleider in open source oplossingen voor e-commerce, kondigt vandaag belangrijke uitbreidingsplannen aan in heel Europa. Het bedrijf kondigt ook de komst aan van een nieuwe Country Manager voor Benelux. Stefan Devroey zal de activiteiten van PrestaShop in België, Luxemburg en Nederland leiden. Verdere aanwerving is momenteel aan de gang voor de Country Managers in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Polen en Rusland.

PrestaShop heeft een van `s werelds grootste open source ontwikkelingsgemeenschappen die uitsluitend is gewijd aan e-commerce technologie. Met meer dan 620.000 leden over de hele wereld is de gemeenschap buitengewoon actief en deze bevat een mix van handelaars, ontwikkelaars, web-agentschappen en industriële partners. Sinds 2007 is PrestaShop open source software bijna 4 miljoen keer gedownload. Vandaag gebruiken meer dan 185.000 winkels wereldwijd de PrestaShop technologie.

`We zijn verheugd om Stefan Devroey te benoemen als nieuwe Country Manager voor België, Nederland en Luxemburg,` zei Benjamin Teszner, CEO van PrestaShop. `Vandaag hebben we reeds belangrijkste samenwerkingsverbanden en enkele duizenden gebruikers in deze belangrijke regio. Stefan zal ons in staat stellen om die relaties te versterken en onze zakelijke mogelijkheden verder uit te breiden. Zijn leidinggevende ervaring bij Belgacom en Telenet, samen met zijn diepe kennis van de hele regio is een enorme aanwinst voor onze organisatie. We weten dat de hele PrestaShop gemeenschap in de Benelux zal profiteren van de komst van Stefan. `

`Ik ben vereerd en erg enthousiast om het Benelux-kantoor te leiden`, zegt Stefan Devroey, Country Manager bij PrestaShop. `We hebben de meest dynamische e-commerce oplossing op de markt, een freemium business model en een zeer gezonde basis van gebruikers in de Benelux. Ik weet dat PrestaShop nog verder zal groeien als mensen in de industrie meer te weten komen over ons bekroonde platform `. Voorheen was Stefan Devroey oprichter van een eigen vennootschap die ICT en e-commerce diensten verstrekt. Hij is een voormalig executive bij Belgacom waar Stefan verantwoordelijk was voor de lancering van digitale televisie in België. Ook was hij Vice-President voor online media bij Telenet, en CEO van een Telenet dochteronderneming die nieuwe media voor jongeren ontwikkelde.

`We zijn op zoek naar mensen met een passie voor internet-technologie, een ondernemende geest en de ervaring die nodig is om de internationale business development te doen namens PrestaShop`, zegt Arnaud Bourboulon, Chief Revenue Officer bij PrestaShop. Stefan is daar een geweldig voorbeeld van en we zijn op zoek naar nieuwe kandidaten om Country Managers in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Polen en Rusland te worden. Deze regio`s zijn snel groeiende e-commerce markten en van strategisch belang voor onze groeiplannen.`
Eerder dit jaar kondigde het bedrijf aan dat het $ 9,3 miljoen had verkregen in een serie B financieringsronde geleid door Xange Private Equity, Seventure Partners en Serena Capital. Met een totaal van $ 15 miljoen in financiering voorziet PrestaShop om productontwikkeling, marketing en internationale expansie te versnellen.

Over PrestaShop
PrestaShop is opgericht in 2007 met een missie om wereldklasse e-commerce software gratis beschikbaar te maken door middel van open source innovatie. Vandaag zijn er reeds meer dan 185.000 e-commerce winkels die draaien op PrestaShop technologie. Het bedrijf biedt gratis software aan die handelaren in staat stelt om een volledig functionele online winkel te starten tegen de laagst mogelijke kosten. De PrestaShop open source gemeenschap omvat meer dan 620.000 handelaren, ontwikkelaars, web agentschappen en industriële partners die elke dag innoveren en bijdragen aan het platform. Via strategische technologische partnerships biedt PrestaShop meer dan 3500 modules met toegevoegde waarde die automatisch integreren met PrestaShop software. De gebruikers zijn aanwezig in meer dan 163 landen en de software is vertaald in 65 talen, waardoor het de meest internationale e-commerce oplossing is die beschikbaar is in de markt. PrestaShop is twee keer de trotse winnaar van Packt Publishing`s Best Open Source Business Application, tevens winnaar van Europa`s Bsoco Award in de 2013 CMS categorie en gewaardeerde # 1 Open Source Winkelwagen door EcommerceBytes Sellers Choice Awards 2013. PrestaShop heeft kantoren in de VS en Frankrijk , en is gefinancierd door Xange Private Equity, Seventure Partners en Serena Capital. Voor meer informatie kunt u terecht op www.PrestaShop.com

//einde bericht

Bron: Prestashop

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Volg Prestashop




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: