Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

Jubileumrit EETC Bedevaart Trein 2007 feestend richting Lourdes

Delft, 03 Oktober 2007 /EZPress/ - De VNB Nationale Bedevaart organisatie bestaat dit jaar 125 jaar. Om dat te vieren vertrekt er op zaterdag 13 oktober een speciale Bedevaart Trein naar het Zuid-Franse Lourdes. Dat is tevens de laatste bedevaarttrein van dit jaar die naar Lourdes vertrekt. De Bedevaart organisatie beschouwd dit vertrek als start van het jubileumjaar.

Nationale Bedevaart organisatie bestaat 125 jaar "



Al 125 Nationale Bedevaart Organisatie
De VNB Nationale Bedevaart organisatie organiseert al jarenlang allerlei reizen naar diverse bedevaartoorden. Wat betreft Lourdes wordt al vele jaren samengewerkt met Euro-Express-Treincharter (EETC). Tijdens deze reizen wordt er rekening mee gehouden dat een deel van de reizigers in rolstoelen en/of bedden vervoerd dient te worden. Ook gaat er altijd medisch en geestelijk personeel mee aan boord.


Charterverkeer in heel Europa
Ook EETC volgend jaar zal EETC pelgrims met de Bedevaart Trein vervoeren. De eerste rit in het komende jaar zal op 26 april vertrekken.

EETC is de grootste particuliere railvervoerder van Nederland. Het Delftse bedrijf verzorgt charterverkeer per rail in heel Europa. Naast de Bevaart Trein heeft EETC 's zomers en 's winters ook een geregelde dienstregeling. Komend winterseizoen wordt er wekelijks gereden op de Alpenlanden met De Ski-Trein, De Ski-Trein Disco en Alpen Expres. Voor de zomer van 2008 staat de AutoslaapTrein reeds gepland die met reizigers en hun voertuigen rijdt naar Avignon in Frankrijk en Bologna in Italië.

Voor meer informatie: www.eetc.nl.





EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: