Pressroom ICTroom Company

ICTroom draagt nieuw datacenter over aan EVINOVA

Foto:

Gloednieuw data fort opent zijn deuren

Amsterdam, 18 Juni 2013 /EZPress/ - Een gloednieuw data fort heeft onlangs in Drenthe zijn deuren geopend. Dit purpose built datacenter met een Tier3+ ontwerp is met een PUE van 1.26 energiezuinig, gebruikt de modernste technieken, is schaalbaar en heeft de hoogste beveiligingsstatus. Excellent, veilig en innovatief zijn de kernwaarden van EVINOVA, het modulaire datacenter dat gebouwd is voor de toekomst.

Excellent, Veilig en Innovatief "


Eén van de unieke eigenschappen van het schaalbare datacenter dat door ICTroom is ontworpen en gerealiseerd, is de veilige ligging op anderhalve meter boven NAP. Een uniek gegeven in Nederland. Want vooral in de randstad is een dergelijke hoge ligging zeer zeldzaam. Daarmee is EVINOVA tevens de perfecte kandidaat om als twin-datacenter te worden ingezet voor organisaties die een positie hebben in een randstedelijk datacenter.

Directeur Dik van der Leeden geeft aan dat EVINOVA speciaal is ontworpen om dienst te doen als datacenter. Er is begonnen met het ontwerpen van de technische infrastructuur en pas daarna is het pand ontworpen. Drie jaar geleden alweer ontstond het plan om dit datacenter op te richten. Naarmate het idee verder werd uitgewerkt, groeide de omvang van het datacenter. Uiteindelijk is het drie keer zo groot geworden als initieel gepland. Dit datacenter is volledig modulair opgezet. Gebouwd op de toekomst.’

Over EVINOVA
EVINOVA Datacenter B.V. richt zich met name op provinciale en lokale overheden, regionale ziekenhuizen ,grotere MKB bedrijven en financiële instellingen. Ook streeft EVINOVA ernaar om preferred partner te worden van gerenommeerde IT-bedrijven. Producten en diensten die worden aangeboden zijn onder meer co-locatie en hosting. Als aanvullende dienst heeft EVINOVA flex-plekken ingericht waar klanten korte tijd gebruik van kunnen maken.

Over ICTroom
ICTroom is een vooraanstaand technologiebedrijf, die zich heeft bewezen met het ontwerpen, bouwen en managen van uiterst betrouwbare datacenters en computerruimtes. ICTroom levert daarvoor een totaalconcept voor Datacenter Facility Infrastructure bestaande uit een unieke combinatie van advies, producten, projecten en diensten. Samen met de ervaring en hoogwaardige technische kennis vormt dit de basis voor het succes van ICTroom.

//einde bericht

Bron: ICTroom Company

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Links:
Case story EVINOVA
Website ICTroom
Website EVINOVA




Bij dit bericht hoort bijlage Foto gebouw.


Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: