Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

Wintersportseizoen goed van start voor Alpen Expres en Ski-Trein

Foto:

Delft, 06 December 2012 /EZPress/ - Op vrijdagavond 21 december vertrekken de eerste wintersporttreinen van Euro Express Treincharter weer naar Oostenrijk. In vergelijking met vorig jaar zijn de Kerst en Oud en Nieuw treinen dit jaar veel beter geboekt.

Commercieel Directeur René van der Klink: ” Ondanks de crisis en de negatieve berichtgeving over de koopkracht en het vakantiegedrag zien we een uitstekende start van het winterseizoen.
Op 22 december en 28 december zijn zowel de Alpen Expres als De Ski-Trein nagenoeg vol geboekt. We rijden dit jaar dan ook op beide data met 2 treinen naar Oostenrijk. De start van het wintersportseizoen is voor ons dan ook beduidend beter dan vorig jaar.

Ook de maand Januari, traditioneel het laagseizoen, loopt beter dan vorig jaar. Opvallend is dat tijdens de Krokus week, normaal gesproken de echte seizoenspiek, de boekingen achter blijven. Onze conclusie is dan ook dat de echte wintersporters zich hun ski vakantie niet laten ontzeggen. De teruggang zit vooral onder de grote groep “families met kinderen” die traditioneel met de krokus op wintersport gaan. Zij voelen misschien de crisis toch het meest in hun portemonnee.

Met de goede sneeuwsituatie in de Alpen en de sneeuw die nog opkomst is verwachten wij nog een groot aantal reserveringen. Zowel van twijfelaars als van klanten die op het laatste moment toch liever hun auto laten staan en de wintersporttrein pakken”.

//Einde bericht

Bron: Euro-Express Treincharter B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: