Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

AutoSlaap Trein breidt capaciteit uit

Delft, 24 Februari 2012 /EZPress/ - De AutoSlaap treinen naar Alessandria (Noord-Italië) en Livorno in Toscane mogen zich verheugen in een groeiende belangstelling. Werd eerder het aantal vertrekken fors uitgebreid, nu wordt ook de capaciteit voor het aantal motoren dat meegenomen kan worden uitgebreid.

Commercieel Directeur René van der Klink daarover: “We zien een opvallende stijging van het aantal motorrijders, zowel uit Engeland als Nederland en België, die graag de eerste 1000 kilometer met de trein afleggen. De oorzaak is waarschijnlijk een combinatie van verlaagde prijzen en de toegenomen belangstelling voor Italië als vakantiebestemming. Gezien de belangstelling is nu de capaciteit voor het aantal motoren per trein verdubbeld”.

De eerste AutoSlaap Trein vertrekt op vrijdagmiddag 27 april, het laatste vertrek staat gepland op 28 september. Aan boord kunnen klanten kiezen uit verschillende soorten van comfort dat varieert van comfortabele 2 persoonscoupés, 4 of 6 persoons familiecoupés of ligplaatsen op indeling.
Alle maaltijden zijn inbegrepen en worden in de coupé geserveerd. Voor een toeslag kan men zich laten upgraden naar het panorama restaurant aan boord.

In mei reis je met de motor, slaapplaats en inclusief maaltijden al voor €138,- van Italië naar den Bosch. Alle informatie over de AutoSlaap Trein vind je op www.autoslaaptrein.nl

//Einde bericht

Bron: Euro-Express Treincharter B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: