Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

Autoslaaptrein 2012, vaker en goedkoper

Uitbreiding aantal vertrekken

Delft, 11 November 2011 /EZPress/ - De verkoop van de AutoSlaap Trein naar Italië voor seizoen 2012 is gestart. Gezien de vraag van het afgelopen seizoen is de capaciteit voor 2012 flink uitgebreid.
De bestemming Alessandria, gelegen in Noord Italië, wordt komend seizoen al aangeboden vanaf 27 april zodat de populaire Mei vakantie meegenomen wordt. Het laatste vertrek is 28 September.
De bestemming Livorno in Toscane wordt aangeboden vanaf 1 juni tot en met laatste vertrek 31 augustus. In totaal 12 extra vertrekken naar Italië t.o.v. 2011.

In prijs verlaagd
Goed nieuws voor prijsbewuste consumenten. Het prijsniveau van de AutoSlaap Trein is licht verlaagd en het aantal aanbiedingen fors uitgebreid. De topper van 2011, de populaire aanbieding waarbij de auto, motor of fiets bij boeking van een retour gratis mee teruggenomen mocht worden, wordt nu ook op Livorno aangeboden en in totaal op maar liefst 13 data.
Nieuw is ook de introductie van een voordeelklasse tarief en een Mei vakantie aanbieding voor gezinnen waarbij maar liefst tot € 339,- korting gegeven wordt.

Voordelen
Gezien de aantrekkelijke prijsstelling en de vele voordelen kiezen steeds meer auto-en motorrijders voor deze wijze van reizen. Op een milieuvriendelijke wijze brengt de trein u met uw voertuig veilig en snel door de nacht naar uw vakantiebestemming in Italië. Géén files of lange wachttijden bij tunnels maar met een goed boek en een glaasje wijn heerlijk ontspannen in uw eigen coupé. De klant kan kiezen uit verschillende soorten slaapcoupés, van eenvoudig tot meer luxe, maaltijden inbegrepen.

//Einde bericht

Bron: Euro-Express Treincharter B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: