Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

Ski-Trein en Alpen Expres Winter 2011/2012

Foto:

Brochure verkrijgbaar - ticketverkoop gestart

Delft, 21 Juni 2011 /EZPress/ - Nieuwe brochures zijn uit.
Vanaf heden zijn de nieuwe winterfolders van zowel de Alpen Expres als de Ski-Trein verkrijgbaar via het reisburo of de websites www.alpenexpres.nl en www.skitrein.nl

Verkoop winterseizoen gestart.
Ook de verkoop van de tickets voor deze populaire wintersporttreinen is inmiddels gestart.
Met name de vraag naar de nieuw actie tarieven die op een aantal data gelden en beperkt verkrijgbaar zijn is groot. Dit voordeeltarief is op 5 vertrekdata in januari en maart te boeken en biedt klanten de mogelijkheid om voor een onvoorstelbaar lage prijs vanaf € 69,- een retourtje naar de Oostenrijkse sneeuw te boeken.
Koopjesjagers kunnen dus nu al voor € 69,- een retourtje op basis van een zitcoupé met De Ski-Trein naar de sneeuw boeken. Voor de meer comfortabele Alpen Expres reserveert de klant al voor € 109,- een retourtje in een 6-persoons Slaapcoupé inclusief ontbijt. Voor deze speciale tarieven geldt wel op=op.

Met deze tariefstelling kunnen de Ski-Trein en de Alpen Expres concurreren met alle soorten van vervoer, inclusief de low cost vliegmaatschappijen. Met het aanbieden van een voordelige retourtransfer van slechts € 22,- naar de accommodatie gaat de service van de trein zelfs nog een stap verder. Low fare, great care!

De eerste treinen vertrekken op vrijdagavond 23 december. Vanaf die datum zullen de populaire wintersporttreinen weer wekelijks tot en met het laatste vertrek op 23 maart naar Oostenrijk vertrekken met tevens transfermogelijkheden vanaf Innsbruck naar Italië.

//Einde bericht

Bron: Euro-Express Treincharter B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: