Pressroom Dealerdirect BV

Grote radio campagne van autoinkoop site rond AutoRAI

Auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl pakt flink uit tijdens AutoRAI

Amsterdam, 12 April 2011 /EZPress/ - De auto verkopen site http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl zal zijn dienstverlening rondom het verkopen van een gebruikte auto extra onder de aandacht brengen tijdens de AutoRAI. Waar er twee weken geleden nog werd gekozen voor een stand op de AutoVakRAI is er nu gekozen voor een uitgebreide radio-campagne op radiostations in Amsterdam en omgeving.

In de radiocommercial wordt de luisteraar geïnformeerd over de rol die ikwilvanmijnautoaf.nl kan spelen bij de verkoop van de gebruikte auto. De automakelaar van ikwilvanmijnautoaf.nl die de auto in behandeling heeft adviseert, onderhandelt en bemiddelt ook namens de consument met een team van meer dan 1.572 autoinkoop bedrijven om een zo hoog mogelijke verkoopprijs en veilige afwikkeling te garanderen.

AutoRAI
De AutoRAI volgens de heer Stevens van de auto verkopen site de ideale periode om deze dienstverlening nogmaals onder de aandacht te brengen. `We merken dat veel mensen het toch lastig vinden om hun auto in te ruilen op een nieuwe auto en dat vaak de inruilprijs van de dealer tegenvalt. Als men de auto via ons systeem verkoopt kan men gaan voor de maximale korting zonder inruil en is men per saldo een stuk voordeliger uit`, aldus de heer Stevens.

De start van de radiocampagne valt samen met de start van de AutoRAI op 12 april. De commercials worden uitgezonden op diverse radiostations in de regio Amsterdam zoals Fresh FM, Radio Decibel en Radio NL.

Het is niet de eerste keer dat de auto verkopen site www.ikwilvanmijnautoaf.nl kiest voor radio. Regelmatig zijn de radio-commercials te beluisteren op de stations die zijn aangesloten bij het E-Power netwerk en Radio Veronica.

TV reclame
Daarnaast wordt ook gebruik gemaakt van auto verkopen televisie commercials die onder andere te zien zijn geweest op de Publieke Omroep, TV Veronica en is er een auto verkopen item uitgezonden op RTL4 . Ook is de site veel zien in kranten en komt men op diverse plekken op internet de banners tegen van de site.

De afgelopen vijf jaar heeft deze website zich weten te ontwikkelen tot een van de grootste spelers op de markt van het actief online verkopen van een auto. Inmiddels zijn er dan ook al meer dan 30.000 auto`s via deze website verkocht.

Meer informatie over het online verkopen van een auto is te vinden op de auto verkopen tips site http://www.AutoVerkopenTips.nl

//einde bericht

Bron: Dealerdirect B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: