Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

In juni meer AutoSlaap Treinen naar Livorno

Twee extra vertrekdata naar Toscane

Delft, 24 Februari 2011 /EZPress/ - Euro-Express Treincharter heeft komende zomer weer wekelijks AutoSlaap Treinen rijden naar Italië. Wegens de grote belangstelling heeft EETC nu al besloten extra treinen in te zetten om aan de vraag te kunnen voldoen.

Nu ook in juni
Zoals gepland rijden komende zomer de AutoSlaap Treinen vanaf 3 juni wekelijks naar Alessandria in Noord-Italië. De AutoSlaap Treinen naar Livorno in Toscane zouden pas vanaf 1 juli gaan rijden. De belangstelling is echter zo groot,dat er is besloten om extra treinen in te zetten. Ook in juni kan men nu op 17 en 24 juni naar Toscane reizen en op 18 en 25 juni zijn er nieuwe retourmogelijkheden. “Wij zijn erg blij met de overweldigende belangstelling”, aldus René van der Klink, Commercieel Directeur van Euro Express Treincharter. “Om tegemoet te komen aan de vraag van de klant hebben wij besloten twee extra vertrekdata op te nemen. Er is al eerder besloten om tot later in het seizoen door te rijden met de AutoSlaap Trein naar Alessandria”.

Aanbieding Toscane, auto, motor of fiets gratis mee terug!
Voor de eerste terugreis uit Toscane, op 18 juni, geldt bovendien een hele mooie aanbieding; Wie op 18 juni een enkele reis Toscane – Den Bosch boekt betaalt alleen voor de coupé en neemt gratis het voertuig mee op de terugweg! Voor exacte voorwaarden zie www.autoslaaptrein.nl
Voor deze actie die een voordeel van € 245,- oplevert voor een auto geldt vol = vol!

Voor prijzen en informatie: www.autoslaaptrein.nl of ga naar uw reisagent.

//Einde bericht

Bron: Euro-Express Treincharter

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: