Pressroom Dealerdirect BV

Man verkoopt auto om muur te herstellen

Bureaucratie zorgt ervoor dat man auto gaat verkopen om muur te herstellen

Herent, 10 Februari 2011 /EZPress/ - Er zijn mensen die hun gebruikte auto willen verkopen zodat ze een goede deal kunnen doen omdat ze dan niets in te ruilen hebben bij de aanschaf van een andere auto. Ook zijn er mensen die hun auto verkopen om schulden af te lossen. De heer Akai uit Herent (Belgie) wil zijn auto verkopen zodat een zogenaamde `keermuur` hersteld kan worden.

De heer Akai is gefrustreerd. Bijna een jaar geleden stortte er een muur in langs de Mechelsesteenweg in Herent. De frustratie is hoog omdat nu een jaar later er nog steeds niets gebeurt is. De bureaucratie (van het Agentschap voor Wegen en Verkeer) zorgt ervoor dat er honderden redenen zijn om nog niet met metselen te beginnen.

Auto verkopen voor goede doel
Deze ondernemer, hij is eigenaar van het plaatselijke restaurant `La Strada`, neemt nu het heft in handen en verkoopt zijn nog geen maand oude auto om geld te verzamelen zodat de muur hersteld kan worden.

Ingestorte Keermuur
Ter plaatse is er een gevaarlijke verkeerssituatie ontstaan voor fietsers. Zij moeten nu tweemaal een weg oversteken waar dagelijks tot 28.000 auto’s voorbij rijden. Om de veiligheid van voorbijgangers te garanderen wil Awdila Akay nu zelf het heft in handen nemen. Hij hecht veel belang aan het gedenkteken van de Tweede Wereldoorlog en het Mariabeeld die beiden achter de muur staan.

Snel auto verkopen
Als hij de auto snel wil verkopen dan zou hij ook een beroep kunnen doen op de nieuwe website welke onlangs in België van start zijn gegaan: Via de http://www.2ehandswagens.be verkoop site, http://www.2ehands-autos.be verkoop site of http://www.ikwilvanmijnautoaf.be kun je een gebruikte auto nu binnen 24 uur verkopen aan een officiële garagist of autoverdeler.

Meer ontwikkelingen over auto verkopen zijn te vinden op http://www.AutoVerkopenTips.nl.




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: