Pressroom Dealerdirect BV

Sloopauto.com heeft nu landelijk dekkend netwerk

Sloopauto`s worden nu in heel Nederland afgehaald voor flinke vergoeding

Utrecht, 02 Februari 2011 /EZPress/ - Dealerdirect, die de grootste autoinkoop sites van Nederland beheert, heeft nu een landelijk dekkend netwerk als het gaat om de inkoop van sloopauto`s. Onlangs zijn er autodemontagebedrijven toegevoegd in Friesland en Limburg waarmee de sloopauto inkoop site een landelijke dekking heeft bereikt.

In januari van dit jaar zijn de laatste autodemontagebedrijven toegevoegd. Hierdoor kan er een bijzondere service worden geboden. Nu is het namelijk mogelijk dat in heel Nederland de sloopauto voor een flinke vergoeding bij de consumenten thuis opgehaald kan worden. Dit is uniek omdat er op veel plaatsen tegenwoordig zelfs betaald moet worden om de sloopauto af te laten voeren terwijl er via http://www.SloopAuto.com een flinke vergoeding betaald kan worden.

Landelijke dekking autoinkoop
Niet alleen voor de inkoop van sloopauto`s is er een landelijke dekking. Ook voor bedrijfsauto`s, jonge occasions, exportauto`s en alle overige vervoersmiddelen zoals 45 km auto`s en motoren kan er nu binnen 24 uur een gegarandeerd bod afgegeven worden.

Hiervoor zijn specifieke websites ontwikkeld zoals www.ikwilvanmijnbedrijfsautoaf.nl voor het verkopen van bedrijfsauto`s en meer model specifieke sites zoals bijvoorbeeld voor de verkoop van gebruikte Ford Transits zoals http://www.FordTransitVerkopen.nl.

De heer Vincent Stevens van http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl is zeer verheugd met de toetreders tot het netwerk van de sloopauto inkoop site SloopAuto.com “We maken gebruik van het grootste netwerk van autoinkopers van Nederland en daar zijn we uiteraard bijzonder trots op. Gezien de huidige marktontwikkelingen was het voor Dealerdirect van groot belang dat onze landelijke dekking werd geoptimaliseerd. Wij zullen ons nu volledig richten op het verhogen van de biedingen op de afzonderlijke auto`s voor de consumenten zodat er nog meer auto`s via ons systeem worden verkocht.”.

Meer facts en figures over auto verkopen zijn te vinden op http://www.AutoVerkopenTips.nl.




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: