Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

AutoSlaap Trein naar Italië in trek

Vernieuwde website, nieuwe aanbiedingen

Delft, 01 Februari 2011 /EZPress/ - De AutoSlaap Treinen van Euro-Express Treincharter uit Delft, rijden komende zomer vanaf 3 juni tot en met 9 september wekelijks vanuit ’s-Hertogenbosch naar Livorno en Alessandria, in het zonnige Italië. Duizenden vakantiegangers zetten ook dit jaar de auto op de trein. Zij ontlopen de vakantiefiles op de Europese snelwegen en beginnen relaxt hun zonvakantie in Italië.

Auto gratis terug
Om aan de toenemende vraag te voldoen, is de website van AutoSlaap Trein geheel vernieuwd. Het online reserveren gaat nu nog eenvoudiger en er worden bovendien een aantal nieuwe reis opties geboden. Zo kan er vanaf 1 februari via de nieuwe website bij boekingen in het hoogseizoen ook gekozen worden voor een enkele reis. Dan kan zowel een heen- als een terugreis zijn. Op diverse data is het nog mogelijk om de auto gratis mee terug te laten reizen. “Omdat reizigers die een retour boeken vaak voor deze optie kiezen, zijn de mogelijkheden nog beperkt”, laat Commercieel directeur René van der Klink weten, “maar op dit moment is het nog mogelijk om de auto zelfs in het hoogseizoen gratis mee terug te laten rijden”. Voor de voorwaarden zie www.autoslaaptrein.nl.

Culinair genieten
Komend seizoen worden er in de restaurantrijtuig geheel nieuwe smakelijke 3-gangen menu’s geserveerd, waarbij men kan kiezen uit drie voorgerechten en drie heerlijke hoofdgerechten en een grand dessert. Ook aan vegetariërs is gedacht. Voor de kinderen staat er een smakelijk kindermenu op de kaart. S ‘Ochtends wordt er altijd een heerlijk ontbijt in de coupé geserveerd.

Meer fietsen en motoren mee
Steeds meer toeristen die voor de trein kiezen nemen hun fiets mee, want lekker fietsen in een prachtige mediterrane omgeving lijkt een trend te worden. Ook gaan steeds meer reizigers met de motorfiets op stap. Euro-Express Treincharter speelt hierop in en heeft het aantal plaatsen voor fietsen en motoren komend seizoen flink uitgebreid. “We hadden een beperkt aantal plaatsen op de trein beschikbaar voor fietsen en motoren”, vertelt René van der Klink, “maar omdat er nu veel vraag naar is, hebben we de capaciteit daarop aangepast.”.

Meer informatie: www.autoslaaptrein.nl of bel 015-213 36 36

//Einde bericht

Bron: Euro-Express Treincharter B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: