Pressroom Dealerdirect BV

Succes Ford Transit inkoop site FordTransitVerkopen.nl

Veel ondernemers hebben weg gevonden naar speciale Ford Transit inkoop site

Apeldoorn, 10 Januari 2011 /EZPress/ - De auto verkopen website van http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl, die speciaal is ontwikkeld voor de verkoop en inkoop van gebruikte Ford Transits, is een succes. De speciale Ford Transit versie van de auto verkopen site, die in december 2010 is live is gekomen, wordt al veel gebruikt door ondernemers die hun Ford Transit willen verkopen.

De speciale Ford Transit verkoop site is destijds opgericht omdat uit analyses bleek dat er relatief veel gebruikte Ford Transits werden aangeboden door de gebruikers van de autoinkoop site. Ook zijn er voor de Ford Transit veel inkopers aangesloten bij de autoinkoop site.

De speciale site werkt heel eenvoudig. De Ford Transit eigenaar gaat naar de Ford Transit verkopen website http://www.FordTransitVerkopen.nl ben kan daar via een eenvoudige RDW kentekenkoppeling zijn Ford Transit anoniem aanmelden. Er dienen enkele vragen te worden beantwoord en er kunnen foto`s toegevoegd worden.

De 24 uur daarna worden gebruikt om de Ford Transit voor te leggen aan een team van 1.572 Ford Transit specialisten, Ford Transit exporteurs, Ford bedrijfswagen dealers en Ford garages. Deze brengen een bieding uit en het hoogste bod wordt per e-mail teruggekoppeld aan de Ford Transit eigenaar. Deze kan de Ford Transit nu met een druk op de knop gratis verkopen.

Aan deze service zijn voor de Ford Transit eigenaar geen kosten verbonden. De kopende partij is aangesloten via een abonnementsvorm bij de autoinkoop site en draagt de kosten.

Lees meer over hoe je een gebruikte (bestel)auto eenvoudig kunt verkopen op http://www.AutoVerkopenTips.nl




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: