Pressroom Dealerdirect BV

Verkopen auto via VerkopenAuto.nl populair

Wat bepaalt het succes van de site waar het verkopen van de auto voorop staat

Utrecht, 03 Januari 2011 /EZPress/ - In januari 2009, nu exact twee jaar geleden, is de website www.VerkopenAuto.nl van start gegaan. Inmiddels hebben tienduizenden mensen deze site bezocht en verkochten velen hun auto hier. Wat doet de site precies en waar zit het succes?

Op VerkopenAuto.nl kunnen consumenten snel het verkopen van hun auto snel en veilig regelen. Nadat op ze de website het kenteken hebben ingevuld van de te verkopen auto dient men enkele vragen in te vullen. In de volgende stap kunnen er ook nog foto`s van de te verkopen auto worden toegevoegd.

Verkopen auto aan erkend autobedrijf
De volgende stap is dat de te verkopen auto onder de aandacht wordt gebracht onder een netwerk van ruim 1.572 autobedrijven, autohandelaren, autoexporteurs, autodealers en garages. Dit wordt onder andere gedaan door social media zoals YouTube, Twitter, Facebook en Hyves goed in te zetten.

Deze kunnen allemaal een bieding uitbrengen op de te verkopen auto. Deze autoprofessionals zien uitsluitend de autogegevens, er wordt discreet omgegaan met de gegevens van de verkopende partij van de auto waardoor deze anoniem blijft.

Verkopen auto gratis
Het hoogste bod op de te verkopen auto wordt vrijblijvend per e-mail naar de consument gezonden waarna deze auto kosteloos kan verkopen aan het officiële autobedrijf. De auto wordt vaak de volgende dag opgehaald, contant betaald en de RDW vrijwaring wordt uitgeschreven. Mocht de consument er voor kiezen de auto bij de koper te brengen dan vergoed http://www.VerkopenAuto.nl het treinkaartje voor de terugreis naar huis.


Lees meer over verschillende sites waar het verkopen van de auto tot de mogelijkheid behoort op http://www.AutoVerkopenTips.nl




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: