Pressroom Dealerdirect BV

200.000 klapper bij autoinkoop site

Auto inkoop 2010: 200.000 klapper bij auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl

Enschede, 29 December 2010 /EZPress/ - 200000 klapper autoinkoop auto verkopen

De auto verkopen site http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl gaat met een 200.000 klapper het nieuwe jaar 2011 in. In twaalf maanden tijd wist de site namelijk meer dan 200.000 auto's te taxeren voor inkoop. Stuk voor stuk gebruikte auto's waar consumenten op korte termijn een professionele autoinkoper voor zochten.

Niet alleen het aantal bezoekers op de site liet een enorme stijging liet zien, de bezoekers namen ook de stap om de auto daadwerkelijk aan te melden en te verkopen. Het aantal daadwerkelijk verkochte gebruikte auto's liet ook flinke stijging zien.

Auto verkopen verdubbeld
Met dit aantal getaxeerde auto's hebben ze de aantallen getaxeerde auto's in 2010 weten te verdubbelen ten opzichte van het ook al succesvolle jaar 2009. Aan het woord een van de oprichters, de heer Vincent Stevens, van de auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl: 'We zijn bijzonder tevreden met het afgelopen jaar. Op vele vlakken hebben we weten te groeien. Zowel de bezoekersaantallen, het aantal geëxploiteerde website, het aantal autobedrijven dat actief auto's bijkoopt via ons systeem alsmede het daadwerkelijk aantal verkochte auto's lieten enorme groeicijfers zien. We zien dat verschillende initiatieven, waaronder de ruimere openingstijden en de televisiecommercials op de landelijke tv, hun vruchten afwerpen.'

Klantenservice 12/7
Met het intreden van de herfst heeft de website de openingstijden van de klantenservice verruimd naar 7 dagen in de week en zijn ze nu elke dag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur. De televisiecommercials waren te zien op verschillende Nederlandse televisiestations waaronder TV Veronica en de publieke omroep en hadden een enorme toeloop op de website tot gevolg.

Gratis auto verkopen
Bijzonder aan de dienstverlening van de auto inkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl is dat de dienstverlening voor de verkopende partij, doorgaans de consument, geheel onder kosten is. De kopende partij, de officiële autobedrijven, betalen abonnementskosten om mee te mogen bieden en auto's aan te kopen.

Veilig auto verkopen
De autobedrijven die aangesloten zijn dienen te voldoen aan strenge eisen. Zo moeten ze aangesloten zijn bij de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer). Daarnaast wordt de consumenten gevraagd achteraf een waardering te geven voor de dienstverlening waarmee de kwaliteit van het dealer netwerk in de gaten wordt gehouden.

Ook is de website aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk. Een groot deel van de aangesloten autobedrijven is aangesloten bij de BOVAG en ook maken veel officiële merkdealers deel uit van het netwerk waar de auto inkoop site gebruik van maakt.

Auto verkopen via social media
Het jaar 2010 was voor de auto verkopen site ook het jaar dat social media definitief zijn intrede deed. Steeds meer consumenten wisten de weg naar de website te vinden via social media sites zoals de www.YouTube.com/autoverkopen auto verkopen pagina, de auto verkopen pagina op www.Twitter.com/autoverkopen, de Facebook auto verkopen pagina en het auto verkopen profiel op Hyves.




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: