Pressroom Dealerdirect BV

24 uur per dag auto verkopen via smart phone

ikwilvanmijnautoaf.nl lanceert vandaag een gratis autoinkoop-applicatie, in aanvulling op de auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl

Enschede, 23 November 2010 /EZPress/ - Met de mobiele autoverkopen website van http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl hebben autobezitters altijd de mogelijkheid om via hun mobiele telefoon de actuele verkoopwaarde van hun auto op te vragen. De ikwilvanmijnautoaf-applicatie is met een smartphone te benaderen door met de browser naar http://m.ikwilvanmijnautoaf.nl te gaan. Er hoeven dus geen ingewikkelde apps gedownload en geïnstalleerd te worden.

De site is gekoppeld met de database van het Rijksdienst voor het wegvekeer (RDW) waardoor de meeste informatie al bekend is zodra de gebruiker het kentekennummer heeft ingevoerd. Het bouwjaar, de brandstof, het aantal pk's en bijvoorbeeld de carrosserievorm zijn allemaal al bekend. Hierdoor hoeven er slechts een beperkt aantal vragen beantwoord te worden om tot een goede taxatie te komen. Deze taxatie vindt handmatig plaats door een team van 1.572 officiële autobedrijven.

De controle van de aanmelding en het toevoegen van foto's kan in een later stadium thuis achter de normale computer gedaan worden. Ook zal de klantenservice van ikwilvanmijnautoaf.nl de aanmelding controleren. Hiervoor zijn onlangs de openingstijden verruimd tot maar liefst 7 dagen in de week van 09.00 tot 21.00 uur.

Ontwikkeling applicatie
De speciale mobiele website is 'in huis' ontwikkeld door de technische afdeling van de autoinkoop site. 'De mobiele site past uitstekend bij ons online autobedrijf', zegt Vincent Stevens, mededirecteur van ikwilvanmijnautoaf.nl. 'Deze applicatie geeft de actuele inkoopprijs van je auto en deze informatie is handig als je bijvoorbeeld in de showroom bij een autodealer staat en je de inruilprijs wilt controleren. Met deze informatie kun je beslissen de nieuwe auto toch zonder inruil te kopen en te gaan voor de maximale korting. Dit levert de consument optimaal gebruikersgemak en de beste prijs op voor zijn auto.'




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: