Pressroom Dealerdirect BV

Sloopauto verkopen via SloopAuto.com

Sloopauto.com Sloopauto inkoop groeit als kool

Utrecht, 22 November 2010 /EZPress/ - Sinds februari 2010 is de sloopauto website http://www.sloopauto.com actief. Op www.Sloopauto.com kunnen consumenten snel en eenvoudig hun sloopauto verkopen. Met behulp van deze website kunnen autobezitters snel en eenvoudig een goede opkoper voor hun sloopauto vinden en de sloopauto op een milieuvriendelijke wijze laten recyclen.

Het verkopen van een sloopauto via SloopAuto.com is volledig geautomatiseerd, na het invullen van de autogegevens ontvangt men binnen 24 tot 48 uur automatisch een bieding per e-mail. Zodra men dit geheel gratis en vrijblijvende bod heeft ontvangen kan men de sloopauto direct met een druk op de knop verkopen.

Sloopauto verkopen
www.Sloopauto.com
is een initiatief van Dealerdirect BV. Deze onderneming is reeds enkele jaren actief in de online inkoop en verkoop van personen- en bedrijfsauto's. Via websites zoals http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl/autoverkopen worden jaarlijks honderdduizenden auto's getaxeerd. Naast de Nederlandse markt zijn ze ook actief in andere Europese landen zoals België en binnenkort ook in Duitsland.

Autodemontage bedrijven en sloperijen
Steeds meer autodemontage bedrijven verspreid door heel Nederland hebben zich aangesloten bij de website. Op deze wijze zijn ze verzekerd van een goede stroom sloopauto`s voor hun activiteiten.




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: