Pressroom Dealerdirect BV

Uitbreiding auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl

Meer domeinnamen en uitgebreide openingstijden voor auto verkopen site

Enschede, 15 November 2010 /EZPress/ - De website http://www.Ikwilvanmijnautoaf.nl/autoverkopen, de grootste auto inkoop site van Nederland, breid haar activiteiten uit. Sinds 2007 is dit bedrijf actief als het gaat om gebruikte auto`s taxeren en inkopen van consumenten. Met deze dienstverlening is het voor consumenten mogelijk om gratis de waarde van hun auto te laten bepalen en de auto te verkopen voor deze gegarandeerde taxatieprijs.

De gratis taxatie- en inkoopservice geldt voor alle personen- en bedrijfsauto`s van alle leeftijden. Ook voertuigen met een defect, schade of buitenlands kenteken kunnen via deze service verkocht worden. Er is geen lidmaatschap nodig en zowel de waardebepaling van de auto, de autotaxatie als de daadwerkelijke verkoop van de auto zijn zonder kosten. Dit maakt deze auto verkopen service uniek.

Auto verkopen in geheel Nederland
De werkwijze is bijzonder. De consumenten kunnen anoniem hun auto op de auto verkopen website aanmelden, vervolgens ontvangen ze een vrijblijvende taxatie van hun auto. Voor deze taxatie zijn slechts een aantal gegevens nodig. Na het invoeren van het kentekennummer en de kilometerstand worden de rest van de autogegevens uit de landelijke RDW autodatabase gehaald.

De volgende stap is dat de uitrusting en foto`s toegevoegd kunnen worden. Nadat men het bod heeft ontvangen kan men de auto gratis verkopen. Vaak wordt de auto daarna bij de eigenaar thuis opgehaald. Soms moet die bij de koper gebracht worden. In dat laatste geval vergoed de auto verkopen site Ikwilvanmijnautoaf.nl de treinreis naar huis.

Uitbreiding dienstverlening Ikwilvanmijnautoaf.nl
De uitbreiding in de dienstverlening is in twee delen op te splitsen. Enerzijds is de telefonische bereikbaarheid van de auto verkopen bemiddelingsservice flink verbeterd. De klantenservice is nu 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar. http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl is het enige autobedrijf met zulke uitgebreide openingstijden.

Meer domeinnamen
Daarnaast is de dienstverlening verbeterd doordat er tientallen regionale en speciale merken sites zijn opgericht. Zo kan men bijvoorbeeld via FordTransitVerkopen.nl eenvoudig een Ford Transit verkopen. Via AutoVerkopenAmsterdam.nlkan men, je raad het al, snel een auto verkopen in Amsterdam en omgeving. En zo zijn er meer sites specifiek voor een bepaalde doelgroep gelanceerd.




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: