Pressroom Dealerdirect BV

Online autoverkopen eenvoudig via Online-Auto-Verkopen.nl

Je auto verkopen kan nu eenvoudig online

Enschede, 02 November 2010 /EZPress/ - Online je auto verkopen? Dan ben je bij de nieuwe website http://www.Online-Auto-Verkopen.nl op de juiste plek. Op deze site kun je heel eenvoudig, gratis en snel online je auto verkopen aan een officieel autobedrijf. Het werkt heel simpel, kenteken invullen, e-mail met bod ontvangen, auto verkopen.

Bijzonder is dat de hele verkoopprocedure is geautomatiseerd, na het invullen van de autogegevens wordt de auto met behulp van e-mail, fax en Twitter voorgelegd aan een goedgekeurd dealernetwerk van 1.572 autobedrijven. Deze brengen een bieding uit en het hoogste bod wordt per mail teruggekoppeld.

Auto online verkopen
http://www.Online-Auto-Verkopen.nl
is een initiatief van Dealerdirect BV. Deze onderneming is reeds enkele jaren actief in de online inkoop en verkoop van personen- en bedrijfsauto's. Via websites zoals http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl worden jaarlijks honderdduizenden auto's getaxeerd. Naast de Nederlandse markt zijn ze ook actief in andere Europese landen zoals België en binnenkort ook in Duitsland.

Meer sites waar je online je auto kunt verkopen zijn te vinden op http://www.AutoVerkopenTips.nl.




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: