Pressroom Dealerdirect BV

100 auto`s in 3 minuten verkopen via warenhuis

Verkoop nieuwe Camaro Convertible via warenhuis groot succes

Amersfoort, 20 Oktober 2010 /EZPress/ - De Chevrolet Camaro cabrio wordt niet alleen bij Chevrolet dealers verkocht. Bij wijze van proef werden er ook 100 exemplaren via de kerscatalogus van het warenhuis Neiman Marcus aangeboden. En niet zonder succes. Alle 100 uitvoeringen werden binnen drie minuten verkocht.

De 100 stuks Chevrolet Camaro Convertible SS met de 426 pk sterke V8 was een waar succesnummer. Het was dan ook geen standaard Camaro Convertible. Waar dit model normaal in de showroom tussen de $ 20.000 en $ 40.000 kost, was deze uitvoering $ 75.000.

Aktie model Chevrolet Camaro
Naast de normale SS opties was deze namelijk ook voorzien van een speciale carrosseriekleur, matzilveren raamomlijsting, gepolijste, 21-inch lichtmetalen wielen en amberkleurige stoelen met zwart lederen zijstukken.

Auto`s snel verkocht
Na drie minuten waren ze allemaal verkocht, wellicht heeft het tonen van de auto in de Tonight show er mee te maken.

Alternatieve manier van auto`s verkopen
Dat de alternatieve manieren van auto verkopen beginnen aan te slaan zagen we eerder ook al in China waar binnen 3,5 uur 200 nieuwe smarts werden verkocht en in België waar 20 nieuwe Fiat 500`s binnen 40 minuten verkocht werden via een website. In Nederland merkt de auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl ook dat het verhandelen van auto`s via internet steeds meer geaccepteerd wordt.

Online auto verkopen
Aan het woord autoinkoop site http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl oprichter de heer Stevens: `In 2007 zijn we een website gelanceerd waar particulieren hun auto te koop konden aanbieden via internet. Inmiddels hebben we bijna 350.000 auto`s in Nederland en België online getaxeerd en worden er wekelijks honderden auto`s via deze website verkocht. Op http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl/Auto_verkopen doen veel consumenten en positieve ervaring op met het auto verkopen via internet, de stap om dan ook een nieuwe auto online te kopen is dan snel gezet.`

Deze en meer auto verkoop succes verhalen zijn te vinden op http://www.AutoVerkopenTips.nl.




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: