Pressroom Dealerdirect BV

Auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl Vakbeurs

ikwilvanmijnautoaf.nl heeft vorige keer positieve ervaringen opgedaan

Hardenberg, 18 Oktober 2010 /EZPress/ - 19, 20 en 21 oktober zijn de dagen dat het Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs circus is neergestreken in de Evenementenhal in Hardenberg. Net zoals op de vorige edities is ook dit jaar de auto verkopen site http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl/auto_verkopen weer aanwezig om de contacten met de inkopende autotaxateurs, autodealers en garages te onderhouden en nieuwe autoinkopers aan te sluiten.

De autoinkopers zijn erg belangrijk voor de autoinkoop site. Deze autobedrijven doen de biedingen en het is dan ook zaak voor elk type auto de juiste inkoper aan te sluiten. Zo zijn er veel voormalige merkdealers aangesloten die auto`s zoeken voor hun klantenbestand. Maar er zijn bijvoorbeeld ook specialisten die zich hebben gericht op een bepaald type auto zoals LPG auto`s, automaten of auto`s met een hoge instap.

Doordat er zoveel verschillende soorten auto`s zijn waar een koper voor wordt gezocht is de beurs perfect. Dit is met name voor de regionale autobedrijven de plek waar elk jaar inspiratie wordt opgedaan voor nieuwe werkplaatsapparatuur, software leveranciers, onderdelengrossiers en nieuwe automotive internet initiatieven.

Aan het woord de heer Stevens van auto verkopen site http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl: `De laatste keer heeft ikwilvanmijnautoaf.nl een bijzonder positieve ervaring opgedaan op deze beurs. Dit is voor ons de ideale omgeving om onze dienstverlening onder de aandacht te brengen van officiële autobedrijven. Inmiddels is zo`n kwart van de actieve autobedrijven in Nederland aangesloten, we zullen ongetwijfeld weer een flink aantal nieuwe autodealers aan gaan sluiten. Ook zijn dit soort beurzen ook perfect om de journalisten weer eens bij te praten.`




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: