Pressroom Dealerdirect BV

Verkoop de auto via autoinkoop bedrijf en ga korting

Hoge korting bij geen inruil, verkoop inruilauto zelf aan autoinkoop bedrijf

Amsterdam, 18 Oktober 2010 /EZPress/ - De herfst is een mooie periode om je eigen auto te verkopen en een andere auto te kopen. Veel autobedrijven moeten in het vierde kwartaal nog de jaardoelstelling vol maken en zijn vaak bereid nieuwe auto`s te verkopen met hoge korting als er niets ingeruild wordt.

Ook dit jaar lag de doelstelling voor de verkopen van nieuwe auto`s een stuk hoger dan door de merkdealers makkelijk te realiseren was. Dit zorgt ervoor dat de dealers hoge bonussen mislopen als ze de doelstelling nieuwe auto verkopen niet weten te realiseren.

Veel van deze bonussen zijn zo bepaald dat bij bijvoorbeeld 200 nieuwe auto`s er E 100 per auto aan bonussen wordt betaald, totaal E 20.000. Als de dealer 240 auto`s weet te verkopen, kan de bonus oplopen tot E 200 per auto, een totale bonus van E 48.000.

Bonus auto verkopen
Dus 40 auto`s leveren E 28.000 extra op. Dit zorgt er vaak voor dat deze laatste auto`s met een extra hoge korting worden verkocht. Dit voordeel is nog te vergroten als er voor wordt gekozen geen auto in te ruilen. 10 tot 12% korting is dan vaker regel dan uitzondering. Op een auto van bijvoorbeeld E 25.000 is dat al snel een paar duizend euro.

Auto inkoop
De eigen auto kan men nu eenvoudig via internet verkopen aan een autoinkoop bedrijf. Onlangs is de autoinkoop website http://www.autoinkoopNL.nl gelanceerd, deze site maakt het nog makkelijker om de auto in Nederland via internet te verkopen aan een autoinkoop bedrijf.

Auto verkopen
Deze autoinkoop site is een onderdeel van de grootste auto verkopen site van Nederland http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl, Deze en de andere aangesloten websites hebben in drie jaar bijna 350.000 auto`s voor inkoop getaxeerd. Dagelijks wisselen tientallen auto`s van eigenaar na bemiddeling door deze auto inkoop site.

Meer tips over hoge korting bedingen bij de aanschaf van een auto zijn te vinden op http://www.AutoVerkopenTips.nl




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: