Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

René van der Klink versterkt Directie Euro-Express Treincharter

Foto:
René van der Klink

Delft, 14 Oktober 2010 /EZPress/ - Per ingang van 1 oktober is René van der Klink benoemd tot Commercieel Directeur van Euro-Express Treincharter B.V.
Leo Weeber, Algemeen Directeur van Euro-Express- Treincharter is blij met de komst van van der Klink: 'Wij waren op zoek naar een ervaren commerciële man die de reiswereld goed kent
en ons kan helpen het bedrijf verder uit te bouwen. Het gaat heel goed met de exploitatie van onze vakantietreinen en we zijn toe aan een volgende fase waarbij het accent op verder groei en uitbouw van onze activiteiten ligt."

René van der klink, voorheen o.a. vele jaren werkzaam bij Thomas Cook ziet eveneens kansen voor het treinproduct. 'Treinen hebben zeker toekomst en ik heb respect voor wat er hier inmiddels is gerealiseerd. Met veel plezier ga ik mij dan ook richten op de commerciële kant van het bedrijf en de positie van dit unieke product in de markt. Mijn uitgebreide internationale touroperatorkennis en netwerk zal daarbij zeker van pas komen."

De Directie van Euro-Express Treincharter bestaat nu uit drie personen, te weten:
Leo Weeber, Algemeen Directeur, Luuc de Haas, Operationeel Directeur en belast met de dagelijkse gang van zaken en René van der Klink als Commercieel Directeur.

Euro-Express Treincharter BV exploiteert sinds 1996 met eigen materieel de producten Alpen Expres, De Ski-Trein en AutoSlaap Trein. Naast EETC opereert het zusterbedrijf TrainLogistics Amsterdam BV (TLA) het logistieke onderdeel voor catering, reiniging, onderhoud, rangeren van treinen in Nederland en is procespartner van Deutsche Bahn.

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: