Pressroom Dealerdirect BV

Nieuwe commercieel concept A-u-t-o-v-e-r-k-o-p-e-n.nl

Nieuwe autoverkopen site die meer gemak en veiligheid biedt

Arnhem, 14 Oktober 2010 /EZPress/ - De auto verkopen site http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl heeft een nieuwe site gelanceerd met de naam A-u-t-o-v-e-r-k-o-p-e-n.nl. De websites zijn gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte auto's van particulieren aan professionele en erkende autobedrijven. Met deze nieuwe site wordt een vernieuwende commerciële oplossing geboden voor consumenten die graag snel hun auto willen verkopen.

Voor de particulier die zijn auto wil verkopen verandert er van alles, en het verandert snel. Vijftien jaar geleden speelde de autohandel zich vooral af tussen consumenten in dezelfde regio of bij plaatselijke autohandelaren. Door de mogelijkheden van internet heeft een verschuiving plaatsgevonden naar zaken doen in het hele land.

Marktplaats
De afgelopen tien jaar hebben online marktplaatsen hun intrede gedaan waardoor de consumenten, met name onderling, hun vraag en aanbod beter konden afstemmen. De automarkt werd een stuk transparanter. De volgende ontwikkeling is dat consumenten meer veiligheid en gemak willen hebben bij het verkopen van hun auto.

Auto verkopen site http://www.A-u-t-o-v-e-r-k-o-p-e-n.nl biedt deze veiligheid en gemak doordat consumenten hun auto uitsluitend aanbieden aan erkende autobedrijven. Hierdoor is een correcte afwikkeling gegarandeerd.

Alle soorten auto's verkopen
Bijzonder is dat alle merken, uitvoeringen en modellen auto via deze site verkocht kunnen worden. Van exclusieve sportauto's tot auto's met schade en van een nieuwe auto die gewonnen is bij een prijsvraag tot een auto waarvan de motor niet meer loopt.

Dit kan doordat de afnemers heel divers zijn. Er zitten merkdealers tussen maar ook autodemontage bedrijven. Ook zijn er autoinkopers die zich gespecialiseerd hebben in een bepaald soort auto zoals MPV's met automaat. Zo'n 20% van de officiële autobedrijven uit heel Nederland heeft zich aangesloten bij de website en brengt biedingen uit.

Auto verkopen
En dat verkopen van de auto gaat heel eenvoudig. De consument meld de auto anoniem aan op www.A-u-t-o-v-e-r-k-o-p-e-n.nl waarna het de volgende (werk)dag vrijblijvend een inkoopvoorstel per e-mail ontvangt. Vervolgens kan men de auto voor dat bod gratis verkopen.




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: