Pressroom Dealerdirect BV

AutoVerkopenService.nl helpt bij zorgeloze verkoop auto

Nieuwe autobemiddelaar en automakelaar actief op internet

Amersfoort, 08 Oktober 2010 /EZPress/ - Voor particuliere autobezitters die hun auto willen verkopen zonder zorgen is er nu een nieuw initiatief op internet. De automakelaar website http://www.AutoVerkopenService.nl heeft contact met 1.572 autoinkoop bedrijven door heel Nederland. Van Amersfoort tot Zwolle en van Amsterdam tot Zwijndrecht. Deze grootste gebruikte auto makelaar van Nederland zet de auto`s in een virtuele showroom en onderhandelt namens de auto-eigenaar met potentiële kopers.

Bij deze nieuwe manier van auto profiteren de consumenten van het uitgebreide netwerk van Auto Verkopen Service. Ook is de manier waarop Auto verkopen Service de auto's onder de aandacht brengt onder de kopers bijzonder vooruitstrevend te noemen.

Auto verkopen via social media
Aan het woord de heer Stevens, oprichter van automakelaar en autobemiddelaar AutoVerkopenService.nl : 'We hebben social media volledig omarmd en gebruiken bijvoorbeeld http://www.Twitter.com/autoverkopen om de auto's voor te leggen aan het team van professionele autoinkopers en Facebook om mensen te vinden die hun auto willen verkopen. Maar ook gebruiken we e-mail, fax en natuurlijk de telefoon om zo snel mogelijk een goede koper te vinden voor de auto.'

Kosteloos auto verkopen
Een van de sterke punten is dat het verkoopteam van Auto Verkopen Service namens de particulier onderhandelt met de potentiële kopers en op die manier de beste prijs realiseert. Een groot voordeel is ook dat de dienstverlening voor de verkopende partij geheel zonder kosten is. De kopende partij betaald middels abonnementskosten een vergoeding aan http://www.AutoVerkopenService.nl.

Auto exporteren
Nogmaals aan het woord de heer Stevens van de autobemiddeling en automakelaar site: 'We controleren de aanmelding en vullen deze aan zodat er een interessant plaatje ontstaat waar potentiële kopers eenvoudig een bod op uit kunnen brengen. Wij weten bijvoorbeeld welke auto naar welk land geëxporteerd kan worden en welke opties dan van belang zijn. Ook weten we precies wie we voor welke auto moeten benaderen.'

Alle merken en modellen auto
De Auto Verkopen Service is van toepassing voor alle merken, modellen en bouwjaren. Ook auto's met schades, sloopauto's of bijvoorbeeld bijna nieuwe auto's kunnen razendsnel via deze autobemiddelaar en automakelaar verkocht worden.


Meer informatie over automakelaars en autobemiddelaars is te vinden op http://www.AutoVerkopenTips.nl.




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: