Pressroom Dealerdirect BV

Auto verkopen via radio. Ikwilvanmijnautoaf.nl op 100%NL

Nu ook autoinkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl commercial te horen op 100% NL

Hilversum, 08 Oktober 2010 /EZPress/ -

Vanuit heel Nederland weten autobezitters de auto verkopen website ikwilvanmijnautoaf.nl te vinden. Dit komt onder andere door de enorme reclamecampagnes die de website de afgelopen periode heeft gevoerd. Vanaf begin volgende week is de radioreclame ook te horen op radiozender 100%.

De inzet van radio- en televisiecampagne past goed bij de groeistrategie van de website. In iets meer dan 3 jaar tijd werden er meer dan 300.000 auto's getaxeerd en momenteel vinden elke week honderden auto's via de website een weg naar de nieuwe eigenaar.

Inzet radiostation 100% NL
Volgens autoinkoop site http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl/autoinkoop past hun radioreclame goed bij deze zender. Aan het woord de heer Stevens: '100% NL is druk bezig een heel nieuwe formule groot te maken in radioland, ze weten zich echt te onderscheiden met hun programmering. Ze draaien geen Nederlandstalige muziek maar juist alle muziek van Nederlandse artiesten. Dat bestond nog niet in Nederland, en onze vernieuwende manier van auto's verkopen bestond ook nog niet. We omarmen samen vernieuwing in de markt!'

Programmering 100% NL
De programmering van deze radiozender laat artiesten als Jan Smit, Nick en Simon, Toontje Lager, Gerard Joling, 3Js, René Froger, Stef Bos, Van Dik Hout, Ilse de Lange, Guus Meeuwis, Jeroen van der Boom, Alain Clark, Doe Maar, Paul de Leeuw en Trijntje Oosterhuis horen. Zangers van het levenslied als Frans Bauer en Dries Roelvink komen echter niet aan bod. Dit is te volkse muziek volgens 100%.

Nieuwe manier van auto verkopen
De nieuwe manier van auto verkopen via http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl/auto_verkopen zit hem met name in het feit dat de auto vanuit de luie stoel verkocht kan worden. Via de website kan de consument de auto anoniem aanmelden op de site, men ontvangt daarna binnen 24 tot 48 uur vrijblijvend een bod van een officieel autobedrijf en kan vervolgens gratis de auto verkopen. De auto wordt daarna vaak bij de mensen thuis opgehaald, betaald en men ontvangt de RDW vrijwaring.

Meer informatie over reclamecampagnes van verschillende autoinkoop sites is te vinden op http://www.AutoVerkopenTips.nl.




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: