Pressroom Dealerdirect BV

Nieuw YouTube kanaal voor auto verkopen site

ikwilvanmijnautoaf.nl, de autoinkoop site, heeft nieuw YouTube kanaal geopend

Amsterdam, 05 Oktober 2010 /EZPress/ - De auto verkopen site http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl is op 5 oktober 2010 van start gegaan met een YouTube kanaal over het onderwerp auto verkopen. Het kanaal biedt een overzicht van de huidige TV commercials van ikwilvanmijnautoaf.nl, maar ook historisch werk van deze auto verkopen site. Hiermee wordt de bekendheid van de ikwilvanmijnautoaf.nl autoverkopen sites nog verder uitgebreid.

Naast de TV commercials zijn ook bijvoorbeeld een Twearn interview en een item op RTL5 LifestyleXperience te zien op het YouTube kanaal. Het kanaal, dat te vinden is op http://www.YouTube.com/Autoverkopen, gaat van start met ongeveer tien filmpjes. Daarmee is het kanaal echter niet af. Regelmatig zullen er nieuwe video`s worden toegevoegd.

ikwilvanmijnautoaf.nl heeft gebruik mogen maken van beeldmateriaal van o.a. RTL5. Ook de video`s van eerdere http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl/autoinkoop YouTube kanalen zijn te zien op deze nieuwe autoverkopen YouTube site.

Aan het woord de heer Stevens: `We merken dat we met onze video`s echt in een behoefte voorzien. De televisiecommercial is in 4 weken tijd al bijna 3.000 keer bekeken, en ook de instructievideo is met 12.000 views in acht maanden tijd erg populair. Dat is de reden dat we nu een nieuw YouTube kanaal hebben gelanceerd met een eigen vormgeving.`





EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: