Pressroom Dealerdirect BV

Online auto kopen succes, 200 auto`s verkocht in 3,5 uur

Online kopen en verkopen van auto`s grote hit

Amersfoort, 05 Oktober 2010 /EZPress/ - Mercedes Benz heeft het voor elkaar gekregen 200 nieuwe smarts binnen 4 uur te verkopen via een website in China. Dit is gebeurt via Groupon, een groep consumenten die zich via internet verenigen om ineens een grote order te plaatsen bij een fabrikant.

In samenwerking met reclamebureay mediaedge.cia werd besloten de smarts aan te bieden met maar liefst 23% korting. Ze hadden verwacht de auto`s binnen 3 weken te verkopen, ze waren echter na drieënhalf uur allemaal al verkocht.

Gebruikte auto verkopen via internet
Dat de autohandel zich steeds meer online afspeelt dat merken ze ook bij de auto verkopen site http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl, aan het woord een van de eigenaren de heer Stevens: `Tot voor kort was het heel logisch dat je de te verkopen auto met een bordje `te koop` langs de weg te koop zette of dat je de auto inruilde bij aankoop van een nieuwe auto. Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om hun eigen auto zelf te verkopen zodat ze kunnen gaan voor de scherpste deal met de hoogste korting. We merken dat veel mensen hun auto op http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl/auto_verkopen laten taxeren zodat ze zelf de beslissing kunnen nemen wat de beste deal is, wel of niet inruilen`.




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: