Pressroom Dealerdirect BV

De auto snel verkopen kan nu via Auto-Snel-Verkopen.nl

De nieuwe site waar je snel je auto kunt verkopen is nu live!

Rotterdam, 02 Oktober 2010 /EZPress/ - www.Auto-Snel-Verkopen.nl is een nieuwe activiteit op internet. Op de auto verkopen site kan men de auto aanmelden waarna men gratis een bod vraagt van een officiële autodealer en de auto snel kan verkopen.

Nieuwe websites waar u snel de auto kunt verkopen zijn momenteel overal te vinden. Of het een goede site is herkent u aan een ding. De site moet namelijk zijn aangesloten bij www.ikwilvanmijnautoaf.nl, de grootste autoinkoop combinatie van Nederland, dan zit het wel goed.

Deze organisatie heeft intensief contact met meer dan 1.572 autodealers in Nederland en België. Ruim 1 op de 4 actieve autobedrijven in België en Nederland koopt zijn auto`s in via deze autoinkoop site. Dat zorgt ervoor dat dit echt de snelste manier is om uw auto te verkopen voor een goede prijs.

Momenteel ontvangen elke maand duizenden mensen een bieding op hun auto. De klantenservice van http://www.Auto-Snel-Verkopen.nl onderhandelt namens deze mensen met de autodealers om op die wijze een zo hoog mogelijk bod te realiseren zodat de auto snel voor een goede prijs wordt verkocht.

Aan het woord de heer Vincent Stevens van Auto-Snel-Verkopen.nl: `We zijn lang bezig geweest met een systeem waarbij mensen snel hun auto kunnen verkopen. Het is principe zo dat iedereen binnen 24 uur een gegarandeerd bod krijgt op zijn auto, mochten mensen echter nog meer haast hebben dan adviseren we na het aanmelden even contact met de klantenservice op te nemen. De auto kan dan binnen twee uur verkocht zijn aan de hoogst mogelijke bieder`.




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: