Pressroom Dealerdirect BV

De auto direct verkopen op Auto-Direct-Verkopen.nl

De nieuwe website om de auto direct te verkopen is Auto-Direct-Verkopen.nl

Utrecht, 02 Oktober 2010 /EZPress/ - Direct een auto verkopen kan nu ook online. Op www.Auto-Direct-Verkopen.nl kun je nu direct de auto verkopen. Als je de auto particulier gaat verkopen dan duurt het vaak weken voordat je enkele serieuze reacties hebt op de advertentie. Deze website geeft op werkdagen binnen 24 uur direct een bod af op de auto waarna je de auto direct kunt verkopen.

De gemiddelde auto staat rond de 75 dagen te koop bij een officieel autobedrijf, voordat ze een goede koper voor de auto hebben gevonden. En dit terwijl het gemiddelde autobedrijf best wel veel zekerheden kan bieden in de vorm van garantie, een fraaie presentatieruimte heeft in de vorm van een autoshowroom en daarnaast ook de presentatie van de occasion op tientallen websites piekfijn voor elkaar heeft.

Auto inruilen
Daarnaast levert een professionele autoverkoper veel extra diensten in de vorm van uitgestelde en gespreide betalingen, voordelige autoverzekeringen en de mogelijkheid van inruilen. Hoe kun je je als particulier die een auto wil verkopen dan nog onderscheiden?

Particulier auto verkopen gevaarlijk
Daarnaast zijn er ook veel gevaren als je een auto zelf particulier gaat verkopen. Diefstal tijdens een proefrit, ontvreemden van kostbare autoonderdelen en betalen met vals geld komt helaas vaak voor als een particulier zijn auto te koop aanbiedt.

Auto-Direct-Verkopen.nl
De nieuwe website http://www.Auto-Direct-Verkopen.nl heeft de oplossing voor particulieren die de auto op een veilige wijze willen verkopen. Door de auto aan te bieden op deze website geef je ruim 1.572 gecontroleerde autodealers de kans een bod uit te brengen op de auto. Het hoogste bod wordt gratis en vrijblijvend doorgezonden naar diegene die de auto wil verkopen.

Auto direct verkopen
Bij akkoord kan men contact opnemen met de klantenservice of kan men de auto 24 uur per dag, 7 dagen per week direct verkopen via de website. Bijzonder is dat de dienstverlening geheel gratis is. Een auto direct verkopen was nog nooit zo simpel, veilig en snel. Dit is de nieuwe manier om direct je auto te verkopen.




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: